Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не треба многу за Интер и Милан да останат и без ЛШ.

Една до максимум две повреди.

Среќа што Лацио, Рома и Аталанта се слаби.

Poslednive godini inter najvekje mesti utakmici posle lazio.. Mislam lani ili polani imaa najvekje prelazi vo SA, denes i so monza klasicna mestajka
не заебавај со коментариве, ко шесто одделение тек сега да си завршил.. само еднаш е докажано тоа твое местење и добро знаеш која година е, да не почнуваме за темава пак затоа што ќе испишеме уште 10 страни.
Со Монца не беше ништо наместено, играа добар фудбал за разлика од Јуве, кој со Удинезе и ред други мечови поназад игра очајно и ни самите не знаат како се втори.. ама ќе дојдат порази и нерешени на таков фудбал кај и да е .

Тотонеро, 1980 година :kafence:
Океј ова не го знаев признавам. Ама поентата ми е дека у поново бреме и кога бев дете им се случи на Јуве.. а и за фудбалот прикажан од Јуве. Од тоа ако вие ко навивачи сте задоволни, алал да ви е.

Крај на кариера каква што доликува за такво говно од човек.
У втора лига и у небитност :love:
Подобро во втора лига и во Парма отколку во Интернационал во Бразил :свиркам:

Последно уредено:
Крај на кариера каква што доликува за такво говно од човек.
У втора лига и у небитност :love:
Gigi e gospodin chovek za 80 posto od Seria A, a za tuka na forumot da ne pravime muabet, goVna eden kup, pretezhno milanezi. :anco:

Gigi e gospodin chovek za 80 posto od Seria A, a za tuka na forumot da ne pravime muabet, goVna eden kup, pretezhno milanezi. :anco:

После голот на Мунтари и како се однесуваше, извини, али господа сме за него, какви и да сме. :cool:

Подобро во втора лига и во Парма отколку во Интернационал во Бразил :свиркам:
Е многу јако им го спушти за Дида. Мора да се признае ваквиот брилијантен обид за било што.

Миланези, не знам како ќе се вратите после овој шокантен податок дека вашиот голман Дида на 42 години се пензионирал во Интернационал во Бразил.

Да да, невидено спуштање и заебување. Пошо Буфон моментално е прв голман на Реал Мадрид па да се насмееме што Дида бранел во Интернационал на крај на кариера. Одма е подруго сеа, барем за мене, за вас не знам.

Да му ебам крвта коцкарска јас на него, покварено јувенташко гомно што ништо не заслужува од неутрални фанови. Стока.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom