Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Се одјави и Вијали :( Нека почива во мир, еден од најдобрите напаѓачи во 80те и 90те. Ќе остане запаметена сликата што ја направи со колегите пред триесетина години...

Cez4R0bWIAA4hgQ.jpg

Имав едно прашање завчера ама заборавив да пишам тука, па сега кога почина Виали ми текна на истото.
Вторникот изгледав 4 утакмици (Милан, Јуве, Аталанта и Интер) ама само Интер ја фатив од пред почеток на натпреварот.
Дали имаше една минута молк на останатите натпревари за Михајловиќ? На Интер се пуштив буквално момент пред да оддадат почит за Пеле ама не видов ништо за Михајловиќ. Исто беше и на останатите натпревари или сепак некој одвои една минута за Синиша?
Срамота ако никој не го испоштувал. За Серија А и Италија он беше многу побитен од Пеле. Човекот работеше во 10 клубови и поголемиот дел од животот го помина во Италија. Ако не се лажам, мислам дека имаше и италијанско државјанство.

Имав едно прашање завчера ама заборавив да пишам тука, па сега кога почина Виали ми текна на истото.
Вторникот изгледав 4 утакмици (Милан, Јуве, Аталанта и Интер) ама само Интер ја фатив од пред почеток на натпреварот.
Дали имаше една минута молк на останатите натпревари за Михајловиќ? На Интер се пуштив буквално момент пред да оддадат почит за Пеле ама не видов ништо за Михајловиќ. Исто беше и на останатите натпревари или сепак некој одвои една минута за Синиша?
Срамота ако никој не го испоштувал. За Серија А и Италија он беше многу побитен од Пеле. Човекот работеше во 10 клубови и поголемиот дел од животот го помина во Италија. Ако не се лажам, мислам дека имаше и италијанско државјанство.
Рома-Болоња имаше минут молчење за Михалович

Како е ова пенал за Фиорентина? Играчов на Сасуоло прв стигна до топка и овој го напуца у рака. Патем, топката по ударот одеше у спротивен правец од голот. :pos:

Ако не дадат голем придонес повредените што се враќаат полека, со што Јувентус би играл подобро, нема да може уште долго на овој начин да земаат по три бода.

Со ваква игра, само прашање на време е кога ќе почнат да завршуваат нерешено или ќе ги губат.

Ако не дадат голем придонес повредените што се враќаат полека, со што Јувентус би играл подобро, нема да може уште долго на овој начин да земаат по три бода.

Со ваква игра, само прашање на време е кога вакви натпревари ќе завршат нерешено или ќе ги губат.
Мајке ми мене ми е скроз нереално како тепаа 100 утакмици у 89 минута сезонава... Али се слагам со тебе, вечно не може да се шлепаат, кад тад овие текми ќе ги губат или иксираат.

Мајке ми мене ми е скроз нереално како тепаа 100 утакмици у 89 минута сезонава... Али се слагам со тебе, вечно не може да се шлепаат, кад тад овие текми ќе ги губат или иксираат.
Тоа е кога во напад имаме дрва како Кин, малку подобра завршница да имаше ќе ја тепавме со Удине 3:0.

Но, тоа што ги држат натпреварите на 0, некои и со малку шанси за противниците, смиреноста со која играат, во стил добро е, ќе се одбраниме, а ќе падне некој гол, е за почит.

Какви проблеми имаа со повреди, играа со состав и кој е за осмо, девето место.

Иако се Јувентус кој треба да оди на победа, тие на 0:0 во осумдеста минута се помирни од Удинезе.

inter 5 utakmici sezonava tepaat vo 90ta

Тоа е кога во напад имаме дрва како Кин, малку подобра завршница да имаше ќе ја тепавме со Удине 3:0.
Не зборувам толку за нападот колку конкретно за целата игра. Средниот ред е крш, бековите исто сем ајде Костиќ кој игра солидно, а сепак добиваат утакмици на сила, искуство и реноме.
Автоматски споено мислење:

inter 5 utakmici sezonava tepaat vo 90ta
Ај сеа на секој посебно да цртам, повеќе на мртвата игра мислев отколку на тајмингот на победоносните голови. Интер има утакмици кај што го газел противникот па не тепал и општо земено не играат мртво како Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom