- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 3.180
- Поени од реакции
- 5.319
Vidi go ovoj Dzontra, u 7 sabajle mi stavil tazno smajli.. Sigurno ne mu otvarale vrata koga im peel kolede 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рома-Болоња имаше минут молчење за МихаловичИмав едно прашање завчера ама заборавив да пишам тука, па сега кога почина Виали ми текна на истото.
Вторникот изгледав 4 утакмици (Милан, Јуве, Аталанта и Интер) ама само Интер ја фатив од пред почеток на натпреварот.
Дали имаше една минута молк на останатите натпревари за Михајловиќ? На Интер се пуштив буквално момент пред да оддадат почит за Пеле ама не видов ништо за Михајловиќ. Исто беше и на останатите натпревари или сепак некој одвои една минута за Синиша?
Срамота ако никој не го испоштувал. За Серија А и Италија он беше многу побитен од Пеле. Човекот работеше во 10 клубови и поголемиот дел од животот го помина во Италија. Ако не се лажам, мислам дека имаше и италијанско државјанство.
Мајке ми мене ми е скроз нереално како тепаа 100 утакмици у 89 минута сезонава... Али се слагам со тебе, вечно не може да се шлепаат, кад тад овие текми ќе ги губат или иксираат.Ако не дадат голем придонес повредените што се враќаат полека, со што Јувентус би играл подобро, нема да може уште долго на овој начин да земаат по три бода.
Со ваква игра, само прашање на време е кога вакви натпревари ќе завршат нерешено или ќе ги губат.
Тоа е кога во напад имаме дрва како Кин, малку подобра завршница да имаше ќе ја тепавме со Удине 3:0.Мајке ми мене ми е скроз нереално како тепаа 100 утакмици у 89 минута сезонава... Али се слагам со тебе, вечно не може да се шлепаат, кад тад овие текми ќе ги губат или иксираат.
Мајке ми мене ми е скроз нереално како тепаа 100 утакмици у 89 минута сезонава... Али се слагам со тебе, вечно не може да се шлепаат, кад тад овие текми ќе ги губат или иксираат.
Мајке ми мене ми е скроз нереално како тепаа 100 утакмици у 89 минута сезонава... Али се слагам со тебе, вечно не може да се шлепаат, кад тад овие текми ќе ги губат или иксираат.
Не зборувам толку за нападот колку конкретно за целата игра. Средниот ред е крш, бековите исто сем ајде Костиќ кој игра солидно, а сепак добиваат утакмици на сила, искуство и реноме.Тоа е кога во напад имаме дрва како Кин, малку подобра завршница да имаше ќе ја тепавме со Удине 3:0.
Ај сеа на секој посебно да цртам, повеќе на мртвата игра мислев отколку на тајмингот на победоносните голови. Интер има утакмици кај што го газел противникот па не тепал и општо земено не играат мртво како Јувентус.inter 5 utakmici sezonava tepaat vo 90ta
Берлускони нека го спрема автобусот со курвите...![]()