Тоа би изгледало од прилика вакаЧекајте Ди Марија, Погба и Киеза да се вратат, на груди ќе ја смират карпава.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа би изгледало од прилика вакаЧекајте Ди Марија, Погба и Киеза да се вратат, на груди ќе ја смират карпава.![]()
Убав сон имаат јувенташите дека само Алегри е проблемот и со Конте на клупа и овој тим ќе доминирале пак во Серија А.
Ако така гледаш, Рома е дамбетер со повреди, па пак се држи! На Јуве полумртви им се сите играчи! Ни Конте не ги управа нив!Добро реално Јувентус имаа еден куп исповредени играчи и тука малце имаат изговори..неможат да состават тим како шо треба...а тоа дека Конте е бог за Алегри и за било кој Италјански тренер моментално е факт....како тој што знај да крени екипа од мртвите никој не знај....тренериште
Не е тоа муабетот. Не е само алегри проблемот. И тимот со исклучок на 2-3ца играчи е просечен. Само Конте нема да ги реши проблемите , а најмалце дека ќе освојат титула и домимираат ко што си фантазираат.Добро реално Јувентус имаа еден куп исповредени играчи и тука малце имаат изговори..неможат да состават тим како шо треба...а тоа дека Конте е бог за Алегри и за било кој Италјански тренер моментално е факт....како тој што знај да крени екипа од мртвите никој не знај....тренериште
Спијте си на тоа уво дека ќе се повтори тоа. И секако дека само со тие освоил титула ама добро ќе се правиме на тошо дека само тие играчи ги имал во тим. Плус сега има ВАР. Нешто што да имаше тогаш никад немаше таа прва титула да ја освои ама добро.Конте успеа да освои титула со Џакерини, Естигарибија, Пепе и Бориело, па нема грешка дека со Киеза, Влаховиќ и Ди Марија ќе му биде ептен тешко да го повтори истото... Несакам уште сега да зборам,дека вооглавно вестите за Конте назад во Јуве се сеуште на ниво на шпекулација, али ОК ја сфаќам "загриженоста" на некои фанови тука за тоа колку ќе му било тешко тоа да го повтори.
Добро реално ова малце не е точно кога убаво ќе погледнеш у листата на повредени играчи. Не знам од кај се створи ова дека на Јувентус им фали пола состав ради повреди.Добро реално Јувентус имаа еден куп исповредени играчи и тука малце имаат изговори..
Пандев у пензија. Икона на македонскиот фудбал и воедно најдобар македонски фудбалер во историјата. Среќно во пензија мајсторе, Триплетата 2010 ќе ја памтам до крајот на животот. ГРАНДЕ ГОЧЕ!!!!

Ако е вистина овоа што го објави брат му на Погба, работите се сериозни, мислам ни Тино Кајшаров не може вакви магии да бутне. #загрижен