Џ
Џонтра Волта
Гостин
Не го признаваат таму.Фан Клуб Интер има посебна тема ако не се лажам?
Џони мислеше тука ќе наиде на некоја поддршка ама јок, сепак ова е тема за фудбалските виртуози Леао, Киеза и Влаховиќ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го признаваат таму.Фан Клуб Интер има посебна тема ако не се лажам?
Ne, ova se odnesuva za ona so transferite plusvalenzi i slicno, za koe bea navodno oslobodeni od obvinenija pred nekoj mesec. Nema vrska so drugite sranja za koi gi teretat ko lazni izvestai manipuliranje so berzi i slicno, toa naknadno. Za ova nikoj ne ni ocekuvase kazna jer neli, site go pravele, odnosno mu doaga ko bonus.Seriozno za site sranja so Juventus kaznata ke bide samo 9 boda odzemanje? Mi se gadi od ligava odvratna

Јас како што сфатив е за се, и ова е само барањето на обвинителите. Другите замешани клубови би биле казнети аами парично.Ne, ova se odnesuva za ona so transferite plusvalenzi i slicno, za koe bea navodno oslobodeni od obvinenija pred nekoj mesec. Nema vrska so drugite sranja za koi gi teretat ko lazni izvestai manipuliranje so berzi i slicno, toa naknadno. Za ova nikoj ne ni ocekuvase kazna jer neli, site go pravele, odnosno mu doaga ko bonus.
Svirkaj si i pukaj si seir.
Сослушување е за можно ре-отворање, не е реотворен случајот. Затоа ќе одлучувал навосно покасно денес судот.Za ova iskreno ja ne ni ocekuvav deka bi gi kaznile, i sea mislam deka nema, so zalbi sve ke se namali ova, drugoto e problem za Juve pogolem, ova e re-otvoren slucaj za koj nacelno bea oslobodeni od vina minatata godina ama vo megjuvreme izlegoa drugi dokazi.
Iskreno ne ni pratam sto tocno u zanjde vreme se deshava na ovaa tema, dosta kompleksen slucaj e za koj podolgo vreme ke treba za da se zavrsi u celost so presudi so sve.
Што има да се спремате, веќе си знаете вие како одат работите имате искуство, не сте биле мали вајда 2006/07 годинаТу бре, а јас се спремав за втора лига...

Би рекол дека ако им одзимаат поени ќе биде од тековново првенство.Значи ќе лапа Конте втора заслужена титула со Интер а?
Незнам за јувенташките играчи али на оваа тема никој од нас нема напишано поема за гол на Леао/Жиру......да имало гифови/слики и заебанции ама да напишеш поема за тоа....Не го признаваат таму.
Џони мислеше тука ќе наиде на некоја поддршка ама јок, сепак ова е тема за фудбалските виртуози Леао, Киеза и Влаховиќ.

Не дека Шкринијар не испадна педерче у ситуацијава ама и Марота е крив тука. Еве ти пример со Тросар и Брајтон, нема да го продолжува договорот летоска и одма го продадоа зимово за да кешираат нешто барем. Слично беше и со Ериксен кога доаѓаше во Интер од Тотенхем. Ова требаше и Марота летоска да направи кога копилево запнало да иде у ПСЖ, кеширај 70м и да не го гледам, а не капитен да ми го праиш и да си иде за без пари. Преку кур ако го земал Јуве Бремер, божем Малдини го земале, нека земеа било кого само да не го изгубат за без пари. Сеа тегави се летоска за нов штопер и нервирај се со шпекулации за Армандо Ицо и Родриго Бекао, мајката у пичка да им ја ебам на двајцата.И не е Марота и претерано виновен тука. Особено откако му се вмеша Јувентус со понуда што не може да ја испрати за првиот пик како замена за Шкриниар, па реши да ризикува и да го остави. Воопшто не беше луд тој потег, откако си го донел и Лукаку и одиш по титула, додека уште имаш и фаворитска улога
Не дека Шкринијар не испадна педерче у ситуацијава ама и Марота е крив тука. Еве ти пример со Тросар и Брајтон, нема да го продолжува договорот летоска и одма го продадоа зимово за да кешираат нешто барем. Слично беше и со Ериксен кога доаѓаше во Интер од Тотенхем. Ова требаше и Марота летоска да направи кога копилево запнало да иде у ПСЖ, кеширај 70м и да не го гледам, а не капитен да ми го праиш и да си иде за без пари. Преку кур ако го земал Јуве Бремер, божем Малдини го земале, нека земеа било кого само да не го изгубат за без пари. Сеа тегави се летоска за нов штопер и нервирај се со шпекулации за Армандо Ицо и Родриго Бекао, мајката у пичка да им ја ебам на двајцата.
Ние ви се смеевме за Донарума, Хакан и Кеси, реално и вие треба да ни се смеете за Шкринијар. Не смееш да не кешираш на таков играч, недопустливо е тоа.