Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
И Ханданович не е далеку од тоа. Во него шутираат и па прима голови.
Очаен голман. Ни 10 посто од рефлексите што ги имаше не му се останати, прима голови од кај стигне. Класичен алиби голман, тоа што ќе шутнеш у него го брани, а малце потешко теорија нема.

Само мене ми изгледа вака или Барела стварно доста е паднат. Последниов период некако очајно ми игра, а беше можеби играч со најголем потенцијал.

А еве го Дибала пак се повреди. Ради вакви работи ни една голема екипа не го зема.

Ханда може слободно да го дигнат од пред гол со дигалка, како што го дигнаа Ќосето од пред судовите... И онака нема да им бега, закован е ко споменик на едно место

Натпреварот помеѓу Интер и Јуве ќе биде битка за опстанок на Инзаги и Алегри или ќе добијат отказ порано?

Дајте една анкета кој може полошо Интер или Јувентус и кој ќе лета прв Инзаги или Алегри :D.

Натпреварот помеѓу Интер и Јуве ќе биде битка за опстанок на Инзаги и Алегри или ќе добијат отказ порано?
Нема шанси Инзаги да издржи дотогаш....ако не денес тогаш Барселона ќе му пресудат...ама поарно да го остават и со Барселона бидејќи и на новиот тренер ќе му биди огнено крштвање со пораз да започни
Автоматски споено мислење:

Дајте една анкета кој може полошо Интер или Јувентус и кој ќе лета прв Инзаги или Алегри :D.

Алегри пак ќе речам има оправдувања...Инзаги нема.

Во исто време ќе го јадат двајцата со отказ. :pos:

Нема шанси Инзаги да издржи дотогаш....ако не денес тогаш Барселона ќе му пресудат...ама поарно да го остават и со Барселона бидејќи и на новиот тренер ќе му биди огнено крштвање со пораз да започни
Автоматски споено мислење:

Алегри пак ќе речам има оправдувања...Инзаги нема.
Кој оправдувања, да не имаат Наполи и Рома подобри тимови од овие на Јуве и Интер? Конте и со едните и со другите ќе се прошеташе низ лигата.

Кој оправдувања, да не имаат Наполи и Рома подобри тимови од овие на Јуве и Интер? Конте и со едните и со другите ќе се прошеташе низ лигата.
Па искрено имаат подобри тимови од Јуве. За Интер не. Ама од Јуве дефинитивно имаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom