На гол.ком нема ваква вест. Не знам кој ја ископал од таму....
ima na italijanskata edicija od goal.comНа гол.ком нема ваква вест. Не знам кој ја ископал од таму....
На гол.ком нема ваква вест. Не знам кој ја ископал од таму....
ima na italijanskata edicija od goal.comНа гол.ком нема ваква вест. Не знам кој ја ископал од таму....
Ako vaka pocne protiv juve gol prima vo prvite 2-3 minмногу предвидуваат такво сценарио на утакмиците на Рома со Земан, но ќе видиме, можеби пријателските не се некое мерило, ама од 9 пријателски утакмици примивме 3 гола јас лично сега одбраната ја осеќам подобра, плус тимот физички е многу подготвен .. сепак првите неколку утакмици ќе ни дадат некоја слика за Рома
--- надополнето: 24 август 2012 во 12:48 ---
на прв поглед изгледа многу офанзивна тактикава и формацијава
![]()
![]()
Барса вака не тргнува толку напаѓачкимногу предвидуваат такво сценарио на утакмиците на Рома со Земан, но ќе видиме, можеби пријателските не се некое мерило, ама од 9 пријателски утакмици примивме 3 гола јас лично сега одбраната ја осеќам подобра, плус тимот физички е многу подготвен .. сепак првите неколку утакмици ќе ни дадат некоја слика за Рома
--- надополнето: 24 август 2012 во 12:48 ---
![]()
Почекај да дојде натпреварот против вас, па ќе видиш што играат.![]()
Рагби игрет или фудбал ?
Сакате ли војска излеа играат![]()
Рагби игрет или фудбал ?
Се извинувам на Телма.
Абе дај не ги читајте тие goal.com,најголеми шупаци се.Имаш италијански сајтови информирај си се навреме.На гол.ком нема ваква вест. Не знам кој ја ископал од таму....
glupostiАлегри ќе си бега а?????
http://www.football-italia.net/23777/more-allegri-milan-tension
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2012/08/24/3328130/marcello-nicchi-praises-the-decision-to-implement-more-officials-?source=breakingnews
Во Италија ке се постават дополнитлни судии покрај головите како во ЛШ и ЕЛ,да се надеваме дека ке бидат од корист...