[Serie A] Јувентус - Интер (25-Mar-2012; 20:45h)

Кој ќе победи на дербито на Италија?

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Честитки за момцити што ни приредија вистинско фудбалско уживање... Задоволен сум од играта но не и од резултатот: зицер на Вучко, 2 зицера на Кваљарела (1 маикон спречи, 2 шутна у голманот), па тука е и прекрасниот удар со глава на Киелини и прекрасната парада на Цезар кој што според мене заслужи чиста 10ка можеше неговиот тим да си отиде дома со полна мрежа ..

П.с поздрав до црвените дунди од Милано, им пропадна надежта дека нивните комшии ќе победат вечерва ...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
ај за тебе наградно прашање - Која година ќе го освои следниот трофеј Интер ?
Еве денес освои ИНТЕР ПРИМАВЕРА!
--- надополнето: 25 март 2012 во 23:32 ---
Честито победа на јувентус!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Фала за честитките.Гледавме супер натпревар.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Шупаци едни, демек Милан кој играше со Интер или Рома вие за Милан навивате !!

Колку глупости моеш да изначиташа на форумов едно чудо, логички е дека ќе навијамо за Интер, треба нешто да не чини со мене у ситуацијава да навивам за Јуве, боже сачувај !!

Иначе честитки за победата до нормалните фанови на Јуе , која многу лесно можеше и да ја нема, но уште еднаш Буфон покажа дека зверотиња, и нормално Раниери со ваѓањето на Црнчето кое им ја држеше цела игра и кој пресече милион топки и поведе 10-тина акции !!
Лузер еден лузеросан !!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Честитки до фановите на јувентус , заслужена победа ..... и да дефинитивно нема поголема казна за фан тимот да ти го води раниери.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Шупаци едни, демек Милан кој играше со Интер или Рома вие за Милан навивате !!

Колку глупости моеш да изначиташа на форумов едно чудо, логички е дека ќе навијамо за Интер, треба нешто да не чини со мене у ситуацијава да навивам за Јуве, боже сачувај !!

Иначе честитки за победата до нормалните фанови на Јуе , која многу лесно можеше и да ја нема, но уште еднаш Буфон покажа дека зверотиња, и нормално Раниери со ваѓањето на Црнчето кое им ја држеше цела игра и кој пресече милион топки и поведе 10-тина акции !!
Лузер еден лузеросан !!
Така си е. Само среќа наша што нашите комшики не се јак тим, па не е тоа такво ривалство како Милан-Интер (иако ги мразам Торино во доволна мера:pos:). Многу лошо би се чувствувал кога нашето ривалство би било големо како миланското а да чекам услуга од нив. Не би знаел што да барам од мечот дали да ми направат услуга или гоманата да губат.

Што се однесува до мечот, пишав во еден пост претходно. Единствениот кој ми даваше надеж за поволен резултат после првото полувреме беше Ранери. Го знам што лузер е и не ми беше остварливо да вади никој бод во Торино.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Така си е. Само среќа наша што нашите комшики не се јак тим, па не е тоа такво ривалство како Милан-Интер (иако ги мразам Торино во доволна мера:pos:). Многу лошо би се чувствувал кога нашето ривалство би било големо како миланското а да чекам услуга од нив. Не би знаел што да барам од мечот дали да ми направат услуга или гоманата да губат.

Што се однесува до мечот, пишав во еден пост претходно. Единствениот кој ми даваше надеж за поволен резултат после првото полувреме беше Ранери. Го знам што лузер е и не ми беше остварливо да вади никој бод во Торино.

Значи да беше ситуацијата на табелата
1.Милан 63
2. Интер 56
3.Јуве 56

У најмала рука ќе ми беше сеедно, или да заврши нерешено но ако мора победник да има нека биде Јуве, но у оваа ситуација у која Интер е 8 ( :pos: ) а Јуве се бори за титула со Милан нормално , многу нормално е да навивам за Интер, и треба да си глуп да го споменуеш тоа у конотација како у случајов на шупциве погоре !!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.425
Поштено ги исплескаа, честитки за Јувентус.
Волку слаб интер не сум гледал одамна.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Значи да беше ситуацијата на табелата
1.Милан 63
2. Интер 56
3.Јуве 56

У најмала рука ќе ми беше сеедно, или да заврши нерешено но ако мора победник да има нека биде Јуве, но у оваа ситуација у која Интер е 8 ( :pos: ) а Јуве се бори за титула со Милан нормално , многу нормално е да навивам за Интер, и треба да си глуп да го споменуеш тоа у конотација како у случајов на шупциве погоре !!
Мене муабетот ми беше дека би бил во небрано доколку Торино за нас би бил она што Интер е за вас. Стварно не би знаел дали сакам да ја продолжиме трката за титула со X конкурентот а градскиот ривал да пати и да се комплексира или па комшиките да ни направат услуга притоа отпишувајќи го X конкурентот за титула. Изгледа никогаш нема ни да дознаам зошто Торино се тешки дрва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom