Sensation White/Black

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
дали некогаш сте биле на овој евент?
како сте поминале?
имате снимки? споделете ги

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Не сум бил, ама ако дојдам до некоја тешка пара ке одам. :vozbud:

Sensation, во последно време (последните 2 години), многу хаус пуштат... Trance is the way...

За BLACK, ке ти треба extazzzzzzy :) не верувам дека многу ке се денсаш, за брзо време ке "цркнаш".

Имам го дома мегамикс дивидито на 2005 white и black, најдобро е од сите до сега.

П

Паган-др

Гостин
Камо да имав отидено. Иначе да многу добри траки има. Молам бога да отидам.

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
i ja da dojdam do nekoja para seriozno bi idel,pogotovo na white zurkite sto gi praat za nova godina...ovaa nova godina mislam u dizeldorf bese...ama mn e top seriozno iam snimki,iam od 2006 tiesto koa nastapuva toa e nesto ludo ludo ama sepak sea za sea daleku sum od idenje ...:S

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Ме заебаваш???:toe: Одфазла парина треба за да се појди:):) Иначе настано како настан е ТОП....
Имам гледано еден документарец од ID&T,за тоа како се организират Sensation,забавите,и таја што беше во Амстердам арената(ако не се лажам првата или втората),мислам дека во загуба беа околу 200 000 евра,и беа задоволни со толку малку што имале загуба:vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Иам глеано мнооогу настани на youtube и стварно од далеку се примеќа дека е нешто неверојатно и вистинска посластица за обожавателите на електронската музика. Инаку колку што иам глеано и слушано White Sensation више ме пали. Доколку би ми се укажала прилика во животот на одам, тоа нешто не би го пропуштил на ништо на светот ... :vozbud::vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Имам пишано најголема желба ми е да одам на белата сеназција :vozbud::vozbud:
20 000 клабери , и најдобрите дј во светот на едно место .

еве и неколку снимки

S

StormRage

Гостин
ах бре шо сум се родил сиромав... за малку имам ама за олку не... а инаку би пошоооооол:vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ме заебаваш???:toe: Одфазла парина треба за да се појди:):) Иначе настано како настан е ТОП....
Имам гледано еден документарец од ID&T,за тоа како се организират Sensation,забавите,и таја што беше во Амстердам арената(ако не се лажам првата или втората),мислам дека во загуба беа околу 200 000 евра,и беа задоволни со толку малку што имале загуба:vozbud:
God Is A DJ?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
знам знам бесница е дешафката
ама треба да имаш луге и пари за таму
и не се секирајте на блацк не требаат екстази само малце алкохол и женска
и има да леташ :pos2::pos2:

P

Psy

Гостин
сеуште неостварен сон.....
али еден ден ќе отидам тоа е сигурно...е сеа коа...:toe: АМА ЌЕ ОТИДАМ!!!!, ќе ми праи некој друштво???
иначе се согласувам дека у последно време на white го тапшаат со хаус, нема смисла...али ај ваљда ќе се опраат!
него остај тоа, кој доаѓа со мене на white????????:pipi::wink::wink::wink::smir:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
А иначе кај се одржава следно????И кој DJи ќе настапуваат????
ај кој знае нека пиши. Фала однапред:smir:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Country City Event date Belgium Hasselt 14 March 2009 Chile Santiago 14 March 2009 Brazil Sao Paulo 4 April 2009 Austria Vienna 2 May 2009 Hungary Budapest 16 May 2009 Latvia Riga May 2009 Czech Republic Prague 6 June 2009 Russia St. Petersburg June 2009 Netherlands Amsterdam July 2009 Lithuania Vilnius September 2009

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Побарајте го овој сет "sebastian_ingrosso_-_live_at_sensation_ocean_of_white_madrid-stream-22-11-2008-o1" колку-толку да ја доловите атмосферата од еден ваков евент :)

Kajgana Shop

На врв Bottom