Секоја недела V.C.P. во клуб Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата kan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro e dobro, ima se poveke mesta za zur.

Nego jas pak ke si prasam posto sum vo ocekuvanje na Mark,Ben Sims, Kan i koj li bese uste drug back&back. KOGA?

posledniot e Chris Finke :)
kako i da e, ima nekoj muabet, okolu kraj na maj, letno koloseum.. ali rano e da se zbori poshto svashta moze da se desi so parkot.
Koga ke znam definitivno, ke kazam i ovde sigurno

krivo mi se shto se pomalce prostori za pravenje zurki postojat.

Mislam deka zurkite so Goran Kan ke bidat ekstra, ima dobro muzice. Onij misiron Babura vishe pocna da me nervira .

kan напиша:
posledniot e Chris Finke :)
kako i da e, ima nekoj muabet, okolu kraj na maj, letno koloseum.. ali rano e da se zbori poshto svashta moze da se desi so parkot.
Koga ke znam definitivno, ke kazam i ovde sigurno

krivo mi se shto se pomalce prostori za pravenje zurki postojat.
Mislam deka vo SK fali eden club koj ke bide namenet samo za elektronska muzika, bez, Retro Nights,R&B i Hip Hop i takvi slicni raboti :kajg:

Pa site klubovi shto se otvaraat teraat ista politika kako i klubovite sho bile otvoreni. Mislam deka e toa ogromna greshka, zatoa i se zatvaraat brzo.
Element naprimer.. terashe underground muzika.. 2 godini.. raboteshe turbo! Stvarno beshe ubavo na pochetok.
Ubacia komercijala, retro, hip hop.. i tolku mu beshe.
Neli se uci na greshki? A gleam nekoi klubovi od samiot start taka teraat.
Shteta.

Zatoa i im e kratok rokot na traenje! Mesto za primer sto extra komunicira samo so MADE IN MACEDONIA Dj ti e THE CLUB!!!

kan напиша:
Pa site klubovi shto se otvaraat teraat ista politika kako i klubovite sho bile otvoreni. Mislam deka e toa ogromna greshka, zatoa i se zatvaraat brzo.
Element naprimer.. terashe underground muzika.. 2 godini.. raboteshe turbo! Stvarno beshe ubavo na pochetok.
Ubacia komercijala, retro, hip hop.. i tolku mu beshe.
Neli se uci na greshki? A gleam nekoi klubovi od samiot start taka teraat.
Shteta.

Stacey Pullen @ B216.02.2006, - Gene Farris@B2, Steve Rachmad @ B2 - 23.02.2006

Во новоотворената дискотека B2 во центарот на Скопје, мартовската програма ќе почне со настап на популарниот српско-црногорски пејач Бојан Маровиќ, кој утре вечер (на 1. март) после полноќ, ќе одржи диско-концерт. (citat od www.mmm.com.mk)

WHAT THE FUCK IS THIS !!?

Za site po neshto :) Ushte ne nauchivte deka toa e sve za da zaraboti..pa toj tamu plakja 15 000 kirija ...mora od neso da zaraboti kesh

hellracer напиша:
Stacey Pullen @ B216.02.2006, - Gene Farris@B2, Steve Rachmad @ B2 - 23.02.2006

Во новоотворената дискотека B2 во центарот на Скопје, мартовската програма ќе почне со настап на популарниот српско-црногорски пејач Бојан Маровиќ, кој утре вечер (на 1. март) после полноќ, ќе одржи диско-концерт. (citat od www.mmm.com.mk)

WHAT THE FUCK IS THIS !!?

bash za toa zborev :)

Epa ajde da ja razbieme monotonijata vo gradov,vo nedela site u colosseum, a ti kan udiraj po gramafonot kako nikogash do sega !
Made in Macedonia ! Respect !

Caligula напиша:
Za site po neshto :) Ushte ne nauchivte deka toa e sve za da zaraboti..pa toj tamu plakja 15 000 kirija ...mora od neso da zaraboti kesh

Vo pravo si, ali ako ako vishe trgnal da gradi imidz na diskoteka kade shto ke ima ke ima stranski DJ-i i elektronska muzika neka se drzi do toa . A Koki od lev rakav ke izvadi 15.000 denari , shto se toa za nego ?

Ja mislam da ne im se meshame u rabotata...vremeto kje pokazhe... a tvoj e izborot
ili kje odish,ili nema da odish..right ?!

Da se navratime na temava ..
Dokolu saka nekoj da prisustvuva u nedela, a nemoze da si dozvoli finansiski .. neka mi prati privatna poraka i ke se najde na spisok.Ova vazi do.. nedela sabajle :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom