Секој петок забави во Exit

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Значи да не пишуваме по пп,секој петок се прават забави во Exit cafe на кеј,после 21:30...за музика задолжен е Dj Бушав со неговиот сет-ап кој изобилува со клабинг проткаен со ретро моменти :pos: шала на страна еве убава можност да се запознаеме подобро,да се друшиме,да бапнеме по некое пиво и најважно од се да се клабираме :party3: :je: .....се гледаме :smir:

Леле и третата Земзела/Бушаф забава ќе ја пропуштам :(

Е ај трета среќа, ќе глеам да поминам овојпат. toae:

Јас БЕВ таму,само што се вратив.......Журката беше феноменална,атмосфера имаше на ниво,константно денсање и неколку убави фаци:pipi:

за музиката ќе оставам на другите да коментираат :):)

На кратко поминав, но атмосферата беше ТОП. Комплименти.

На кратко поминав, но атмосферата беше ТОП. Комплименти.
И не дојде да се поздравиш? :aaa:
Добро беше журчето. Музиката беше топ. Ама фалеше Jungle Shadows од Кирил Џајковски :-)

И не дојде да се поздравиш? :aaa:
Добро беше журчето. Музиката беше топ. Ама фалеше Jungle Shadows од Кирил Џајковски :-)

Друже да ве видов зарем мислиш дека немаше да дојдам да се поздравам?
Башка на кратко беше онака само на поминување.

Се зезам друже :-)
Криво ми е и мене што не улета... Ај, наредната :)

Се зезам друже :-)
Криво ми е и мене што не улета... Ај, наредната :)

Договорено.

Само да помине ураганов кој моментално го имаме надвор :):)

Одлично беше журчето кај Земчо. Бушав сврте одлични траки, и да ми ја пратиш таа траката као беше Bullet the pistol. :)

Супер журка, атмосфера и луѓе!:vozbud:

Сега знам каде ќе одам секој петок.:pos:

Фала на сите што дојдоа...одлично беше на моменти и преголема гужва...се надевам наредната ќе дојдат повеќе кајганџии :vozbud:
EDIT:Поради некои проблеми кои настанаа,а и ближењето на испити и колоквиуми забавите се одложуваат на неодредено време ќе бидете известсени кога продолжуваат...поздрав :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom