Се продава книгата Mein Kampf(ИТНО)

• Креатор на темата Креатор на темата Rockafella
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 ноември 2016
Мислења
6
Поени од реакции
0
Книгата ја имам на македонски и англиски.
Македонски-500денари.
Англиски-1500(бидејќи е дупло страни и поќе од Македонската и е многу многу по опширна и по оригинална)
Објаснување:Книгата е напишана од Адолф Хитлер за неговото време на одслужување затворска казна.
Превод:Mein Kampf-Мојата борба.
НЕПОМЕНА
:Не ми требат коментари од видот како можиш книга од овај да имаш или кој сака да прочита и слично кој е заинтересиран да ја купи или да дискутира во врска за книгата повелете.

Ак ти требет 2 иљади денари неморат да ни продаваш ништо, кажи ќе ти дајме.
Незнам како продаваш нешто шо на ново е поефтино да го купиш од било која локална книжара.
Или дај поголем опис, состојба и слики на то шо продаваш?
Прва едиција, лимитирана едиција, тврда или мека корица, даст ковер, колекционерскa...?

Пошто нова книга е 300 денари е низ градов, највероватно примерокот што го продава има автограм од авторот, друго објаснување нема.....

Ако случајно ја имаш „МОЈАТА БОРБА“ - од Никола Груевски,
заинтересиран сум да ја имам и оставам на поколенијата во завет.

Не разбирате, книгата вреди повеќе отколку што ја вреднуваат во книжарите.

Дечко, ја имам книгата, 200 денари ја земав. Со кој памет пробуваш да излажеш луѓе за 500 денари? Али разбирам.. младост, немаштија, мора од негде пари за дрога да се најдат

Ако случајно ја имаш „МОЈАТА БОРБА“ - од Никола Груевски,
заинтересиран сум да ја имам и оставам на поколенијата во завет.

Уште не е напишана, ќе ја пишува додека е во затвор.

Книгата ја има по книжари за 300денари ама 100% сум сигурен дека не е целосна...
Македонската верзија е поделена на 3дела,јас 3-те дела ги продавам за 500денари...
Англиската е 3 во 1 огромна е,колекционерска оригинал... и е 1500денари и слабо дека ќе ја најдите..
А ти гомнарче Solaire of Astora со парите шо ги имаш купи си живот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom