Се гнасите ли од другите?

• Креатор на темата Креатор на темата NapsteR
  • Време на започнување Време на започнување
Да.Гнасам се...
Од некое дете што има изгребани раце, некој кога ке си туре устата во шише ( Сок ) ке земат целата уста во сокот и ке речат : „ Мите, сакаш ли “ ? - Нејкам.
После па некој коа ке си бркне во НОС и не се брише..:kesa:

Не се гнасам и немам проблем да се напијам од иста чаша ако претходно се напил брат ми (а тој тоа никогаш во живот нема да го направи) или било кој од моите пријатели, немам проблем ни со делење храна, па дури колку толку сум се прилагодила на чудната реа што ги зафаќа автобусиве (си се тешам ај ќе ми смрди првите неколку станици па после ќе се навикнам:pos2:).

гадлива сум кога јадам а некој јаде со отворена уста, ждрига или плука, шмрка кога јаде супа или пие нешто, а не се гадам од моите дома или блиските!!!!!!!!!!!!!!

Da se gnasam ,ne praktikuvam da pijam od ista casa i ne davam da mi pijat,diskretno ke ja izmanipuliram situacijata da ne navredam nekoj.Ne davam od cigarata da mi vovlece nekoj dim,zasto moze da mi ja izligavi a toa uzano me nervira.Lajci vilsuki i drug pribor za jadenje ne baram i na davam.Mastia od usta ili bobnbona ne idi vo predvid,gi zamisluvam baktriiite i gi gledam vizuelno.Casa vo kafik koja sto e nedobro izmijana i ima trag od karmin mi se povraka i obavezno ja vrakam .Vo princip se gadam i toa mnogu cak i od domasnite.

Па не се гнасам од некој што знам дека одржава хигиена .. Ама од некои што ми делуваат одвратно ... Се држам настрана :)

Се гнасам од луѓе кои јадат со отворена уста и тоа така привлечно и полека си шлапкаат *бљаак*
А инаку не се гнасам од сите од моето семејство и една другарка :D кога се работи за делење храна, пијалок и такви нешта! :)

не се гнасам најчесто!незнам!ама се си има граници!

Не се гнасам само од сестра ми и татко ми..

порано се гнасев од сите , ама полека со тек на време незнам со ми се слуцува па помалку се гнасам од другите:)

Не, не сум многу гадлива, освен од очигледно гнасни луѓе :) А за делење храна и пијалок се гадам од непознати и од луѓе кои сметам дека не одржуваат хигиена, од блиските не, воопшто.

Исто така не ми е гад да слушам гнасни муабети додека јадам, што е случај кај повеќето луѓе. :)

Исто така не ми е гад да слушам гнасни муабети додека јадам, што е случај кај повеќето луѓе. :)
Исто!
Абе збори ми за гомна, дијареа, мрсули, добиено, повраќаници, смрдеи, бубуљици нема да се згадам, ќе си продужам со јадењето. :icon_lol:

Aма сепак не би можела да пијам од иста чаша или шише од кои пиел некој непознат, или пак да јадам со иста вилушка, лажица и сл. Само од мои блиски, и тоа не сите, некои од кои не се гадам. Но секогаш внимавам кога пијам од иста чаша да се напијам од другата страна. :)

ne se gnasam od nikogo no sepak se pripazuvam bidejki sepak vladeat sekakvi bolesti pogotovo ne izlecivi no samo ako nekoj mirisa odvratno togas nemozam da podnesam

ne se gnasam od nikogo no sepak se pripazuvam bidejki sepak vladeat sekakvi bolesti pogotovo ne izlecivi no samo ako nekoj mirisa odvratno togas nemozam da podnesam
Какви се тие неизлечиви болести што се пренесуваат преку плунка?!:raz:

епа зависи од кои личности, пример од некои кои помалку ги познавам се гнасам, од најблиските пријатели што ги знам ко оче наш, фамилијата и дечкото не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom