Роналдо се пензионира

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Веб-сајт
asromamk.com
34 годишниот бразилски фудбалер конечно реши да се повлечи од фудбалот

„Имам веќе 34 години и неможам да издржам веќе“ изјави бразилецот
http://nbcsports.msnbc.com/id/41403866/ns/sports-soccer/

се надевам дека ќе се врати во фудбалот но секако со поинаква улога...:)

Еден и единствен ФЕНОМЕН!

Засекогаш ке го паметам како еден од најдобрите напаѓачи.

El Fenomeno уживај во пензионерските денови

Роналдо е жива легенда. Си ја упропасти кариерата на крајот, ама во најдобрите денови останатите играчи не му биле достојни ни вода да му носат.

Ехееј дури и у јузер го иам. Поради него навивав за Интер и Бразил, поради него омразата кон Милан ми се намали за 0,02%, поради него се карав на улица дека е најбоље. Убао шо се пензионираше, време му е. Плус дебел е повеќе од порано. Исто се надевам дека оној сељакон Клосе нема да заигра на наредното Светско и да го стигне со голови :)

Поради него почнав да гледам фудбал. Првите 3 дреса ми се со неговото име. Секоја чест EL FENOMENO!

Ај со алал нека му е.
Го промени лицето на спортот јеботе патак, во своите најдобри денови не беше ни ноќна мора за одбрамбените играчи...него буквално не знае што да му прават освен да го млатат.

Еден од најдобрите играчи и напаѓачи во историјата на фудбалот. Свака част легендо !

Еден од најдобрите напаѓачи во светов,ќе остане запаметен во историјата на фудбалов.
Свака част маестро за тоа што го правеше кога беше во топ-форма.

Легенда, ќе остане запаметен како еден од најдобрите напаѓачи! :smir:

Еден од најдобрите на сите времиња идол на поновите генерации. ЛЕГЕНДА

Играчиште, со среќа да си ги помине пензионерските денови

Прекарот „Феномен“ го носеше сосема заслужено, чуда правеше во најдобрите денови, за мене воопшто најдобриот напаѓач. Заради него почнав да навивам за Бразил а најмногу ме израдува кога дојде во мојот омилен тим Реал и единствен фудбалер чии дресови сум ги носел. Секоја му чест за сработеното и тоа што го остави во фудбалот, со среќа нека му е понатаму, се надевам дека ќе продолжи во некој клуб слично како Зидан и Фиго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom