- Член од
- 7 април 2013
- Мислења
- 226
- Поени од реакции
- 176
без разлика на исходот во финалето ферер е веќе 4ти а надал 5ти на ранг листа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шансите на Ферер да победи се 0.1%
без разлика на исходот во финалето ферер е веќе 4ти а надал 5ти на ранг листа.

што се имав кладено да добие со 3-0 во сетови

mislite deka Sharapova spie vecerva vo crkva nekoja?

mislite deka Sharapova spie vecerva vo crkva nekoja?
so izvinenie ako navredam nekoj ama glupite Srbi se drznaa da pravat fotomontazi na koi im se smeese cel svet i samo nekoj sto se bavel so toj sport razbira deka se bese regularno. Он мислеше на судиите, дека повеќе ги фаворизираат натпреварувачите од „појјаките“ држави, а не фановите во Македонија.ova se najglupite sporedbi sto postojat, ko demek ako e od ovie prostori treba nekogo da go sakam poveke. Ne ja sfakam logikava, navivajte si za kogo sakate ama vakvi sporedbi ne. Za mene Nole e ednakvo stranec kako i Nishikori i Serena.
pa so nego imam zboreno na fb i mi ima posoceno i na fanovite zosto ne se za "naseto" dete Nole, ama eve u vtor paragraf go imam demantirano za slucajot sto go spomna.Он мислеше на судиите, дека повеќе ги фаворизираат натпреварувачите од „појјаките“ држави, а не фановите во Македонија.
Да имаше баба ми пенис ќе се викаше Денис.Да имаше баба ми муда, дедо ке беше...
a be nadal ako pobedi dobiva 2.000 poeni , ne dobiva nula.Тоа сакав и јас да напишам.
Ферер добива +480 со самото влегување во финале , а ако победи ќе добие +1280
Еве пресметка за топ 5:
Џоковиќ: 11.830 (од претходните 12.310 пред Р.Г)
Мареј: 8.490 (од 8.670)
Федерер: 7.640 (8.000)
Ферер: 7.220 или 8.020 (од 6.740)
Надал: 6.895 или 6.095 (6.895)
Значи Ферер ако победи ќе биде на 3 место. Надал исто така би изгубил доста поени.