Рибља Чорба @ Летен клуб Hard Rock (21 часот) - 06.09.2008

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
По нешто повеќе од две години, легендите се повторно во Скопје....

Сабота, Хард Рок, нема ваљда да врне, клубска свирка за промена....

Карта не знам колку е , али најверојатно ќе се продаваат на врата...Свиркава треба да биде од типот на онаа како што лани ја имаа Ван Гог, исто во Хард Рок....

ај биди љубезен, ако слушниш дополнителни информаци во врска со свиркава споделиги .. пошо ги интересират некој.. цела екипа Чорба или само Бора?позд, се слушаме..

Много ви молја да ми помогнете!!! Аз с'м от Б'лгарија и много искам да дојда на концерта. Кажете к'де ште б'де и от колко часа. Благодарја предварително на всеки , којто отговори.

ај биди љубезен, ако слушниш дополнителни информаци во врска со свиркава споделиги .. пошо ги интересират некој.. цела екипа Чорба или само Бора?позд, се слушаме..

Колку што знам јас цела група ќе биде.... Ако дознаам ќе пишам , али не очекувај дека е под 250-300 денари....

Много ви молја да ми помогнете!!! Аз с'м от Б'лгарија и много искам да дојда на концерта. Кажете к'де ште б'де и от колко часа. Благодарја предварително на всеки , којто отговори.

Ти кажав и на ПП... Не се секирај, ќе те дружиме тука..:helou:

Благодарја много за отговора. Когато имате повече информација - пишете . ште се радвам да се запознаем:helou::helou:

Значи , 300 е карта у Југотон, 400 ќе биде на врата..... Па мислам дека цената е таман...

Идам 100 %.... Втор пат на Чорба, јееее, рок он Џинџер:vozbud::vozbud::vozbud:

Тооооооооооооооооп овојпат не ги пропуштам :vozbud:

Многу јако беше!!!
Многу добра атмосфера се создаде.

Леле не да беше добро. :music3: Има само една лоша работа - уште не можам да се оправам од викање и скокање :helou:

беше лудило
јас бев у првите редови (2-3 метри подесно од боро)
скокав рипав на рамења качување воа ноа па на ограда па обезбедување џр мр
едно време мн се запотив од скокање па се соблеков па шутки па три точки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom