Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Игор... било како јас и ти се частиме ПОВРЗАНИ СМЕ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Или поконкретно....Ресенчани дефинитивно гледаат оптимистички на иднината...
Во петата изборна единица, владеачката коалиција доби 77.366, „Сонце” – 39.109, ДУИ – 15.361, ДПА – 9.888.
ogledalo напиша:ресен
сонце 3326
за подобра македонија 4467
дуи 657
дпа 526
другите мака ми е да ги писам...вкупно гласано 9593
Apokalipto напиша:Убава тема.... штета само, одамна не е пишано...
Ама вечерва навистина се уверив дека Ресенчани навистина гледаат оптимитички....
Туку што се случи во Ресен, зарем ќе има изненадување ?
Зарем ќе падне батсионот ?
Имено вечерва Вмро Дпмне и коалицијата имаа митинг во Ресен, евидентно беше дека некако чудно ама сепак некако плоштадот успеа да се наполни со народ како НИКОГАШ до сега, а автобуси немаше, никој одстрана не дојде....
...можам да кажам САМО едно големо БРАВО за Ресенчани и сами осетија каде и со кого е подобро... според ова останува само да се почека на официјални резултати.
п.с Кој не верува нека почека да го дадат митингот на Тв.
Ќе се изнаочекуваме...ocekuvam ovde edniot i ednistveniot da cestita pobeda na koalicijata ``za podobra makedonija`` so sto bi ja popravil malku slikata za sebe.a moze istoto da go stori i na prespasky, znam deka mu e tesko ama treba da nauci deka `` sve sto ne go ubiva go pravi pojak``

И за МАНЧЕСТЕР по 3-4-5 итн... значи викендов, таксито и Ресен.Cestitki za koalicijata Za podobra makedonija i ocekuvam Apokalipto da pomine vikendov i da se napieme po edna!
Не Апокалипто треба да биде частен ghgh:Значи сепак јас не частам пивоа Апокалипто?
![]()
Кое време ?Честито победаа! да сме здрави и живи сите!
ps апокалиптико идам денеска во подмочани
па можиме до претор на по една пијачка да скокниме - од тебе се разбира