Ресенчани оптимистички гледаат на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
Игор... било како јас и ти се частиме ПОВРЗАНИ СМЕ :)

Nikolce ti sto komentiras za ova sto Nikolce otisol vo Bukurest so promena na imeto i ako se ukazala moznost toa i bi go storil? :)

На таа промена СИТЕ се согласија затоа беа здружени во пакет за Букурешт.

И толку.

И остај ова... туку да се најме да се напиеме за титулата.

Nemat problem be, fan klubot na Manchester United od Resen ke napravime edna szurka.
Odsega oficijalno sobiraliste na site fanovi ke bide kafe barot IN, tamu od sega jas ke organiziram pratenje na natprevarite na United vo zivo. Za site ponatamosni informacii resencani ke bidat zapoznaeni naknadno:)

resen ke moze da se pridvizi napred samo dokolku se promeni neso na lokalno nivo inaku si onie lica so se vo opstinata moze samo da se ocekuva da pocne povtorno da se slavi 25 maj i 29 noemvri...

Ресенчани дефинитивно гледаат оптимистички на иднината...:vozbud:

Во петата изборна единица, владеачката коалиција доби 77.366, „Сонце” – 39.109, ДУИ – 15.361, ДПА – 9.888.

Ресенчани дефинитивно гледаат оптимистички на иднината...:vozbud:

Во петата изборна единица, владеачката коалиција доби 77.366, „Сонце” – 39.109, ДУИ – 15.361, ДПА – 9.888.
Или поконкретно....
ogledalo напиша:
ресен

сонце 3326
за подобра македонија 4467
дуи 657
дпа 526

другите мака ми е да ги писам...вкупно гласано 9593

И предвидувањето...........

Apokalipto напиша:
Убава тема.... штета само, одамна не е пишано...

Ама вечерва навистина се уверив дека Ресенчани навистина гледаат оптимитички....

Туку што се случи во Ресен, зарем ќе има изненадување ?

Зарем ќе падне батсионот ?

Имено вечерва Вмро Дпмне и коалицијата имаа митинг во Ресен, евидентно беше дека некако чудно ама сепак некако плоштадот успеа да се наполни со народ како НИКОГАШ до сега, а автобуси немаше, никој одстрана не дојде....

...можам да кажам САМО едно големо БРАВО за Ресенчани и сами осетија каде и со кого е подобро... според ова останува само да се почека на официјални резултати.

п.с Кој не верува нека почека да го дадат митингот на Тв.

buzleski da si odi .... mama im eba na resencani se soglasuvam so serdarot resen .Dosta e ziveenje vo laga i iluzija. Jabolkoto i ovaa godina ke ima odlicna cena .:) samo napred vmro

ocekuvam ovde edniot i ednistveniot da cestita pobeda na koalicijata ``za podobra makedonija`` so sto bi ja popravil malku slikata za sebe.

a moze istoto da go stori i na prespasky, znam deka mu e tesko ama treba da nauci deka `` sve sto ne go ubiva go pravi pojak``

ocekuvam ovde edniot i ednistveniot da cestita pobeda na koalicijata ``za podobra makedonija`` so sto bi ja popravil malku slikata za sebe.a moze istoto da go stori i na prespasky, znam deka mu e tesko ama treba da nauci deka `` sve sto ne go ubiva go pravi pojak``
Ќе се изнаочекуваме...

Бузле му го има земено компјутерот изгледа!:pos:

Cestitki za koalicijata Za podobra makedonija i ocekuvam Apokalipto da pomine vikendov i da se napieme po edna!

Значи сепак јас не частам пиво :) а Апокалипто?:)

Честито победаа! да сме здрави и живи сите!

ps апокалиптико идам денеска во подмочани
па можиме до претор на по една пијачка да скокниме - од тебе се разбира

Cestitki za koalicijata Za podobra makedonija i ocekuvam Apokalipto da pomine vikendov i da se napieme po edna!
И за МАНЧЕСТЕР по 3-4-5 итн... значи викендов, таксито и Ресен.
Значи сепак јас не частам пиво :) а Апокалипто?:)
Не Апокалипто треба да биде частен ghgh:
Честито победаа! да сме здрави и живи сите!

ps апокалиптико идам денеска во подмочани
па можиме до претор на по една пијачка да скокниме - од тебе се разбира
Кое време ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom