Ресенчани оптимистички гледаат на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
Секој си има право да си го каже своето мислење..затоа ова се вика форум каде раличните мислења се спротивставуваат..и каде секој со својата дебата се обидува да убеди некого во нешто !
Така да јас ги почитувам мислењата на секого...
Само ве молам убаво беше потенцирано погоре..Ај не мешајте премногу политика ,политички партии и сл. на оваа тема -Во делот македонски градови-Ресен личит да се отворит таква тема,овде НЕ !
Овде зборуваме за иднината на сите ресенчани,дали мислите дека ќе биде просперитетна или НЕ!
А препукувањата Сдсто-Вмро можете да ги префлите на другата тема,таму ќе се приклучам и јас...
А за сегашноста-Е таа си ја Чувствува секој поединец Посебно и за тоа несмее и неможе да се зборува во глобала!

Sekoj poedinec 4ustvuva posebno no znaes kako, jas bi go razbral toj poedinec koj sto e protiv da ima osnova da bide protiv, a ne nekoj koj sto ima prekrasna kola, 2-3000 sanduci jabolki, prostrana kuka i na koj roditelite mu se zaposleni. toa mene ne mi stima. a kolata kupena vo vremeto na SDSM c cc c toa mene drugarcina ne mi stima da se BUNI A DA NEMA OSNOVA DA SE BUNI

Sekoj poedinec 4ustvuva posebno no znaes kako, jas bi go razbral toj poedinec koj sto e protiv da ima osnova da bide protiv, a ne nekoj koj sto ima prekrasna kola, 2-3000 sanduci jabolki, prostrana kuka i na koj roditelite mu se zaposleni. toa mene ne mi stima. a kolata kupena vo vremeto na SDSM c cc c toa mene drugarcina ne mi stima

Што напиша жити се :pos2:

Принцу и јас не разбрав што точно сакаше да кажеш?
Ај појасни те молам!

Sekoj poedinec 4ustvuva posebno no znaes kako, jas bi go razbral toj poedinec koj sto e protiv da ima osnova da bide protiv, a ne nekoj koj sto ima prekrasna kola, 2-3000 sanduci jabolki, prostrana kuka i na koj roditelite mu se zaposleni. toa mene ne mi stima. a kolata kupena vo vremeto na SDSM c cc c toa mene drugarcina ne mi stima da se BUNI A DA NEMA OSNOVA DA SE BUNI
lele brat ti vistina ne si salam mislis deka kola so ja imam ukradov nesto pa steknav bogatsvo ne be greska si imav dedo koj gi ostavi koskite vo sad i lesna neka mu e zemja i vecno ke go spomenuvame i den denes zasto se sto sum stvorile e negova osnova i kuka i bavci i dukani i stanoj se toj ni ostavi a za edna kola za mene ne bi bil golem problem

chombe replika mala do Hooligan
Rabotava e sto znam deka sekoj si ima pravo na svoe negoduvanje, da zboruva protiv Buzle, da se protivi protiv prespani, no toa za sto se negoduva da ima osnova
Ne mi e jasno kako celtik moze da zboruva protiv koga beri po 2-3000 sanduci jabolka, koga ima super kola, koga dvajca roditeli mu se vraboteni ili eden ne sum siguren, i da e protiv prespani i prespa

Cetlic muabetot mi e sto mozes da si dozvolis eden ubav i komoten zivot, kapiras?? dali dedoti ti gi ostavi ili tatoko ti gi stekna toa e najmalku bitno, jas i ti treba do prva da se dokazuvame,...

slusaj jas ne sum i ne mozam da bidam protiv prespa ama si kazuvam toa sto jas znam kazuvam za lugeto i nivnoto za mene cudno nivno odnesuvanje za razlika od drugi gradovi vistinata e deka vo resen ima pari narodot ama krimcarenjeto na nekoi lica od resen koi stanaa lokalni miljoneri od nikade toa ne mi odi nikako vo glava eve ti pr Zoran Gelmanovski (Berberot)od selanec i pred tebe i pred mene zede diploma so ekonomski na 40 g vo rekorden rok od 1 god so e nevozmozno pa stana direktor vo agroplod

А бе сега не мешајте дедовци, стриковци и татковци и кој колку заработил. Значи јас колку што разбрав на Селтик не му е убаво овде и тоа е негова работа ама дај не мешајте политика!
Ако сакате да продолжиме со политика овде не е проблем, но ако прифатиме сите да се префрлиме во Ресен страната и таму да продолжиме?

ако сакате овде ако сакате во Ресен
мислам дека во ресен е подобро
ова е тема за оптимизмот на ресенчани за оваа година
за политика и слично во Ресен е најдобро

Подфорумов е за политика, што ќе си помислат Битолчани и Охриѓани кои идат навечер во Ресен ако видат дека имаме нестабилна политика.

pa toa mi e i mene chombe muabetot nema nikakva pri4ina da se bide negativno nastroen, i plus toa ne znam koj kolku bil vo drugite gradovi no sekoj grad e kako malo selo, sekoj se znae za okolnite ziteli taka sto ova so ozboruvanjeto e sekade prisutno. mozeme da zboruvame i za toa NA DRUGA TEMA, megutoa ohrid, bitola prilep go imaat istiot problem na ozboruvanje, taka sto i napisanoto deka vo drugite gradovi ne se ozboruva ne e izdrzano, mozebi ne gi interesira za drugiot kraj na gradot ama za najbliskata okolina sekoj se interesira

А бе во секој град има политички несогласувања, така да и во нашиот мора да има. Со тоа не загрозуваме никого и не може ништо да помислат со тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom