Ресенчани оптимистички гледаат на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како што знам Бузле не е влав, туку неговата сопруга е влаинка! А и не верувам дека и заради тоа го избркале. Да не го избркаа заради сателитските што ги местел по мантија ?

Aми кај Власите се знае дека се оди по женска линија како кај Евреите.:)
А овај попов сигурно имаше и работна мантија за поставување сателитски не му беше само една,ебаго.

Сигурно, јас не зедов сателитска па не го видов како работи така да сега ми е малку мака!

Аљоооо да ебам се женско на попот доста за попови, фали го ресен Чомбе не туку ги фали попојте сателити

Аљоооо да ебам се женско на попот доста за попови, фали го ресен Чомбе не туку ги фали попојте сателити

Шо да му ибиш бе,има веќе 5 сина,и е единствениот поп Македонец кој си ја исполнува Македонската света должност,само пази да не го вратат во Ресен па да ти дојде вода да ти крсти кога не си дома.:)

А бе го фалам јас постојано, само АБЦ некако не можам да го премислам дека Ресенбург е поубаво место за живот од Прилепа града. А Бузле се грижи за градот, не како некои што потенцираат, но се грижат и граѓаните кои на време ги подмируваат сите обавези према градот и затоа ни е успешна Преспа наша! Во Прилеп 50% не верувам дека плаќаат придонеси како и вода, струја, греење и слично! Е затоа не може напред да се оди!

Шо да му ибиш бе,има веќе 5 сина,и е единствениот поп Македонец кој си ја исполнува Македонската света должност,само пази да не го вратат во Ресен па да ти дојде вода да ти крсти кога не си дома.:)

Драги Абц ако читна претходно јас сум ти мешавина од ресенско и прилепско и да нема женско ќе му измислам и че му ибам :) а то дека че ме заеби на вода ко че ми дојди не. Ај доста е отидовме во офф упм

Kaде бе вода Прилеп вода.....абе не се шали како да плаќаат нешто што не виделе 300 години :bil:
Добро де, земате вода од Кичево или од каде? И значи ако таа вода не е од подрачјето на Прилеп, не мора да се плаќа? Или јас не разбрав или незнам!

Kaде бе вода Прилеп вода.....абе не се шали како да плаќаат нешто што не виделе 300 години :bil:

Ееее,не гледаме,ама ја плаќаме најскапо во Македонија,ни го зеде "дандиљот" овај нашиов градоначалник,гррррррррррррррррррр!

koj be 50% ne me zezaj. 50% da bea prilep ke procvetase, znaes kako praat vo prilep lugeto- cela godina se zapisuvaat vo prodavnici i posle na kraj na godina plakaat so toa sto ke go zemat od TUTUNOT i potoa pak prodolzuvaat so zapisuvanje e toa e zivotot vo PRILEP.
OVA E zalno no nemoj ABC te molam da go forsiras Prilep vo sporedba SO nas DeUTCH RESENSBURG

koj be 50% ne me zezaj. 50% da bea prilep ke procvetase, znaes kako praat vo prilep lugeto- cela godina se zapisuvaat vo prodavnici i posle na kraj na godina plakaat so toa sto ke go zemat od TUTUNOT i potoa pak prodolzuvaat so zapisuvanje e toa e zivotot vo PRILEP.
OVA E zalno no nemoj ABC te molam da go forsiras Prilep vo sporedba SO nas DeUTCH RESENSBURG

охооооо Бузле 2 дел дојде ти sd
Заборави да кажеш дека валдата е крива за се и да смени одма..

--Чомбе не сум од Прилепsd

Па добро бе,зар не гледате дека не го форсирам Прилеп,ама ви велам дека ни Ресен не е она за шо Бузле ви дава пари да го прикажувате во Македонската јавност.Кажете реално овде дека имате една односно две улици во крст и тоа е РесенБургија.Единствено не би знаел зошто некоја будала правела град 10 километри подалеку од езерото,всушност по тоа сте единствени во светот,толку ли не знаел да плива или имал алергија на вода.?

kako i da e celava rabota , gospod taka zapisal da bidit, a i poradi drugi negativni faktori po evropa , sto nas ni koristat i se vo polza na nasata zemja (kako vo ovoj primer resen).
kako i da e ovoj zivot ponataka ke prodolzit
:):tapp:

ABC dobro be dali e Buzle kriv
sto ima samo 2 ulici?? toa e kretensko sto go kaza deka Resen e mal mal e ama ne e BUZLE KRIV ZA TOA be!! AMA IMA EDNA RABOTA Gradot e MAL AMA LUGETO SE GOLEMI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom