Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И викаш све ова Бузле направи а ???????? Мореееееее , човекот бил закон , ке гласам за него наредните избори.ДАЛИ НЕКОГАШ СИ БИЛ ВО ПРЕСПА? ВО ОВАА ПРЕСПА ЗА КОЈА ЗБОРУВАМЕ? АКО НЕ СИ БИЛ ЕВЕ СЛИКИ КАКО ТОА ИЗГЛЕДА, А АКО СИ БИЛ И СИ ВИДЕЛ ОВА, ТОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ЗБОРУВАШ...
![]()
Претор кон Рајот
![]()
Пелистер - поглед кон Преспанското Езеро
![]()
Пелистер - поглед кон Мало Преспанско Езеро
![]()
Претор смирение
![]()
Преспански рај
![]()
Претор порано
Претор 2007
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напред ПРЕСПА!!!!!!!!!!!!! и во РАКОМЕТ сме едни од најдобрите!!!!!!!!
ОВА Е ПРЕСПА, ПРЕСПА МАКЕДОНСКА, ПРЕСПА НА МАКЕДОНЦИТЕ, НЕ НА ГРЦИТЕ ИЛИ АЛБАНЦИТЕ, ТУКА ЖИВЕАТ МАКЕДОНЦИ И СЕ НАОЃА ВО МАКЕДОНИЈА. ВЕРУВАЈ ТИ НЕМАШ ДОЈДЕНО ВО ПРЕСПА, МОЖЕБИ СИ ПОМИНАЛ, НО НИКОГАШ НЕМАШ ДОЈДЕНО ДА ГО ОСЕТИШ ВИСТИНСКИОТ РАЈ! ЗАТОА ШТО ОВА ГО НЕМА КАЈ ВАС ВО ПРИЛЕП ИЛИ ОД КАЈ И ДА СИ

РЕСЕН Е НАЈЗАКОН ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА !!
Тоа можар да го потврдат сите кои си имале работа со ресенчани...
Негде прочитав за ракометарите..да тие се меѓу најдобрите во машката супер лига ,моментално се на 3 позиција во лигата..-а за тоа несомнено големи заслуги има ресенската публика предводена од најдобрата навивачка група во моментов од македонија “ПАТРИОТИ“

Бев летоска од Охрид во Преспса неколку дена.Бев сместена во куќа,приватен смештај.Луѓе жива катастрофа.Немаше вода по неколку саати, немаше каде да се избања човек.Моравме да грееме вода за да се измиеме,плус имаше полско ВЦ.Плажата никаква секаде ѓубре,ако вака општината ви оди напред нека ви е со среќа мене таму повеќе не ме гледате.
Prespa ima potencijal i ke se razviva vo idnina ne moze se za edna godina da se napravi pa zatoa i resen4ani imaat nadez deka novata 2008 ke bide daleku poubava od predhodnata. najnormalno e 4ovek da se nadeva. a jasika ne znam ti kaj si bila no ako si barala nekoj evtin smestaj sigurno toa i si go dobila posto vo prespa ima selski turizam kade sto doagaat i gosti od germanija slovenija i drugi drzavi samo zaradi prirodnite ubavini ama i dlaboko se ke treba da se iskesiraat
))