Ресенчани оптимистички гледаат на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
Ете Грујо да е паметен па да чита малку постови од кајгана .Што ке му е црква да гради на плоштад , абе јаболки насади ,за мерак , кој помине си скине и јаде + има врска со религијата јаболко , Адам , змии колку сакаш. Бузле за градоначалник на Скопје , под итно:vozbud:

Ете Грујо да е паметен па да чита малку постови од кајгана .Што ке му е црква да гради на плоштад , абе јаболки насади ,за мерак , кој помине си скине и јаде + има врска со религијата јаболко , Адам , змии колку сакаш. Бузле за градоначалник на Скопје , под итно:vozbud:

Абе лесно му е нему кога си обезбеди по 5 000 евра месечна провизија до крајот на животот кога го спремаше Телеком за продажба,ќе го продае цело Скопје со се Арачиново.:)

Забелешка: i predhodnite gradonacalnici vo resen bea od sdsm no za prv pat od koga dojde Buzlevski kako gradona4alnik uspea da postigne zna4aen trgovski uspeh so Albanija, Polska Rusija i kosovo, toa e negova li4na zasluga i uste mnogu godini spored mene ke e na vlast vo resen

Забелешка: i predhodnite gradonacalnici vo resen bea od sdsm no za prv pat od koga dojde Buzlevski kako gradona4alnik uspea da postigne zna4aen trgovski uspeh so Albanija, Polska Rusija i kosovo, toa e negova li4na zasluga i uste mnogu godini spored mene ke e na vlast vo resen

НАПРАВИ МНОГУ ПОВЕЌЕ... ДЕЛАТА ПОКАЖУВААТ

ти вака ко вмроец шо велиш????

Не не како ВМРО-вец како човек обичен можам да приметам дека не ви енамера на темава да го фалите Ресен туку да пљукате по ВМРО а тоа што сте двајца заедно е нешто ко знак дека ви плаќаат за ова или дека од штаб пишувате sd

ne sum platen od nikoj i nema za nisto na svet da go kupat moeto mislenje jas samo ja sogleduvam realnosta koja e momentalno vo resen, lugeto se optimisti poubavo se zivee toa e toa da bese buzle i od vmro jas istoto ke go napisev

Не не како ВМРО-вец како човек обичен можам да приметам дека не ви енамера на темава да го фалите Ресен туку да пљукате по ВМРО а тоа што сте двајца заедно е нешто ко знак дека ви плаќаат за ова или дека од штаб пишувате sd

da be mi plakjaat po 500 evra :).......... ne znaci ako tebe ti e ispran mozokot i mene mi e... to da go znes . AKO TOA GO PRAVI VMRO ZA REKLAMI NE ZNACI DEKA KE GO PRAVI I SDSM ILI LDP I TOA DA GO ZNAES. JAS PRIZNAVAM DEKA SUM NAJGOLEM PODRZUVAC NA SDSM ZATOA STO SDSM MISLAM DEKA E EDINSTVENATA PARTIJA KOJA MOZE DA JA VODI MAKEDONIJA NA VISTINSKIOT PAT. a toa ke go pokaze i VREMETO! za pola godina nema da mislis taka kako sto mislis sega

Абе можат тие да си пишуваат и од ѓерамиди ама факт е дека Преспа само малку е поразвиена од Пустец во Албанија.Одиш ли крај езеро во некој од камповите,ќе пиеш вода од најблиската бара,оти водата е малку подалеку од плажата,практично да ти е страв случајно да не залеташ во Грција или Албанија.:)

da be mi plakjaat po 500 evra :).......... ne znaci ako tebe ti e ispran mozokot i mene mi e... to da go znes . AKO TOA GO PRAVI VMRO ZA REKLAMI NE ZNACI DEKA KE GO PRAVI I SDSM ILI LDP I TOA DA GO ZNAES. JAS PRIZNAVAM DEKA SUM NAJGOLEM PODRZUVAC NA SDSM ZATOA STO SDSM MISLAM DEKA E EDINSTVENATA PARTIJA KOJA MOZE DA JA VODI MAKEDONIJA NA VISTINSKIOT PAT. a toa ke go pokaze i VREMETO! za pola godina nema da mislis taka kako sto mislis sega

Мене мозокот не ми е испран уште размислува трзвено за разлика од тебе а со тоа што ти упаѓаш на форумов и прво нешто што пишуваш е како не чини ВМРО а чини СДСМ го прави јасно од Марс
а тоа дека ти дават 500 евра и подобро што стави смајли до него јасно е дека труеш овде за леб и паштета :bil:

Абе можат тие да си пишуваат и од ѓерамиди ама факт е дека Преспа само малку е поразвиена од Пустец во Албанија.Одиш ли крај езеро во некој од камповите,ќе пиеш вода од најблиската бара,оти водата е малку подалеку од плажата,практично да ти е страв случајно да не залеташ во Грција или Албанија.:)

ДАЛИ НЕКОГАШ СИ БИЛ ВО ПРЕСПА? ВО ОВАА ПРЕСПА ЗА КОЈА ЗБОРУВАМЕ? АКО НЕ СИ БИЛ ЕВЕ СЛИКИ КАКО ТОА ИЗГЛЕДА, А АКО СИ БИЛ И СИ ВИДЕЛ ОВА, ТОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ЗБОРУВАШ....

sl14.jpg

PRETOR%20-Kon%20RAJOT-.jpg

Претор кон Рајот

Pelister%20(Pogled%20na%20Prespansko%20Ezero).jpg

Пелистер - поглед кон Преспанското Езеро

Pelister%20(Pogled%20na%20Malo%20Prespansko%20Ezero).jpg

Пелистер - поглед кон Мало Преспанско Езеро

Pretor%20SMIRENIE.jpg

Претор смирение

PRESPA%20HEAVEN.jpg

Преспански рај

Oktomvri%20vo%20Prespa%20(Kaj%20MAKAZON).jpg

Претор порано

sl4.jpg

Претор 2007

sl1.jpg

sl2.jpg

sl3.jpg

sl7.jpg

sl4.jpg

sl1.jpg

sl6.jpg

sl9.jpg

sl2.jpg

sl5.jpg

sl10.jpg

sl7.jpg

Мене мозокот не ми е испран уште размислува трзвено за разлика од тебе а со тоа што ти упаѓаш на форумов и прво нешто што пишуваш е како не чини ВМРО а чини СДСМ го прави јасно од Марс
а тоа дека ти дават 500 евра и подобро што стави смајли до него јасно е дека труеш овде за леб и паштета :bil:

НЕ, ми даваат 5 кила брашно и еден пакет масло наместо К15 и паштети да има од фабриката на Љубчо и ФЛУЈО

Од горните првичните слики со макадамската плажа до вторите разлика е само пичињата оптегнати по шаторот/чадорите/и колите кај мене на кеј на Вардр можам истата кореографија да ти ја направам...sd

а тебе и другар ти не ве фатиле со лаптопите во кадар тоа сигурно ке ја разубавеше ова прекрасна слика за Преспа :bil:

ДАЛИ НЕКОГАШ СИ БИЛ ВО ПРЕСПА? ВО ОВАА ПРЕСПА ЗА КОЈА ЗБОРУВАМЕ? АКО НЕ СИ БИЛ ЕВЕ СЛИКИ КАКО ТОА ИЗГЛЕДА, А АКО СИ БИЛ И СИ ВИДЕЛ ОВА, ТОГАШ НЕ ЗНАЕШ ШТО ЗБОРУВАШ....

sl14.jpg

PRETOR%20-Kon%20RAJOT-.jpg

Претор кон Рајот

Pelister%20(Pogled%20na%20Prespansko%20Ezero).jpg

Пелистер - поглед кон Преспанското Езеро

Pelister%20(Pogled%20na%20Malo%20Prespansko%20Ezero).jpg

Пелистер - поглед кон Мало Преспанско Езеро

Pretor%20SMIRENIE.jpg

Претор смирение

PRESPA%20HEAVEN.jpg

Преспански рај

Oktomvri%20vo%20Prespa%20(Kaj%20MAKAZON).jpg

Претор порано

sl4.jpg

Претор 2007

sl1.jpg

sl2.jpg

sl3.jpg

sl7.jpg

sl4.jpg

sl1.jpg

sl6.jpg

sl9.jpg

sl2.jpg

sl5.jpg

sl10.jpg

sl7.jpg
Na moment si pomisliv nekoj swedski ezera .Lepota svetska sme imale ,preubavo falit uste gola zenska za mamenje na turisti:)

напред ПРЕСПА!!!!!!!!!!!!! и во РАКОМЕТ сме едни од најдобрите!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom