Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај кога сме кај јаболката...цената е поради сушата во Полска, не поради тоа што Бузле ги диктира цените за откуп на светските берзи : ))))
Да бе, љубоморен сум, ја се заебав годинава, наместо јаболки насадив пипер и кромид. И откако ми го ставија интернето, дури тогаш научив да гледам кај ќе биде суша. Како беше кампањата...а за мистичен не биде бре човече љубоморен

Да бе, љубоморен сум, ја се заебав годинава, наместо јаболки насадив пипер и кромид. И откако ми го ставија интернето, дури тогаш научив да гледам кај ќе биде суша. Како беше кампањата...![]()
во евтинија, а иначе и пипер имаме и кромид знајме и ние дека ќе биде суша во грцијаДа бе, љубоморен сум, ја се заебав годинава, наместо јаболки насадив пипер и кромид. И откако ми го ставија интернето, дури тогаш научив да гледам кај ќе биде суша. Како беше кампањата...![]()
Слично на Ресен и Струмица би било и во другите градови иако градоначалниците се од ВМРО,единствено што се бараше од власта е да обезбеди либерализација во продажба како на јаболката и зеленчукот така и на стратешката култура која е најзастапена во тие општини.Тутунот во Европа се продава по 8 евра,а во Прилеп по 2,грозјето во Европа оди по 1 евро а во Кавадарци по 0.30 центи.Токму тоа е проблемот на оние кој ветуваа некаква преродба во 100 чекори а се "спрепнаа" веќе на стартот.
Ај кога сме веќе кај туризмот, препорачајте хотелче пристојно за викендов (или другиот викенд) на чист воздух.
Тест и oneandonly од канцеларијата на Бузле пишувате ??
СЕ СОГЛАСУВАМ БРАТЧЕ
Тест и oneandonly од канцеларијата на Бузле пишувате ??
ТОЧНО, сега ситуацијата е во раце на луѓето кои живеат и кои раководат со Ресен и тоа директно, сега да знаеш се тепаат кој да даде повисока цена за јаболкото, во Ресен дневно повеќе од 50 шлепери се товарат со јаболка а ги има од секадеИстото се работеше и за време на СДСМ кога градоначалниците на овие општини беа од СДСМ немаше либерализација на нивните основни земјоделски култури како за јаболкото денес.