Random Movie Roulette

Нема поента вакви филмови да гледаме 5.9 има и по постерот го гледам дека ќе биде срање. :D Може да е ок ова, ама да има некој критериум, не да се гледаат третокласни филмови.

Нема поента вакви филмови да гледаме 5.9 има и по постерот го гледам дека ќе биде срање. :D Може да е ок ова, ама да има некој критериум, не да се гледаат третокласни филмови.
Тешко дека ќе ти остане истата мисла после Алба во прајм.

И јас сум со ова мислење. Во овие 10000+ секој месец да ти се паѓаат прелоши филмови процентот е огромен. Не сакам да губам време на филмови со оцена 2.4, само за да учествувам. Ако има некој критериум, некоја понормална листа, БИ.

01. Into the Blue - John Stockwell (2005)
1762369562194.png

Боооо, какви drama queens сте вие!

„Не гледам јас филмови со слаб рејтинг...“, а едвај чекате да излезе следниот Mission Impossible, Fast and Furious или петнаесетииот рибут на Superman!

Филмот е уметност во која не треба да се влегува со предрасуди, понекогаш може да се најдат вистински парчиња уметност и во свињарникот. ;)

Да, не беше ова филм кој ќе те замисли за смислата на животот, кој ќе ти остави некоја длабока порака и на кој ќе се сеќаваш секогаш кога ти е тешко.

Ама уживав во секоја ебана секунда!

Mission Impossible под вода! Плус мажите ја имате Џесика Алба полугола, жените и @Византиецот го имате Пол Вокер (RIP) полугол...

Интересно, но ова ми е само втор филм во кој сум го гледал Пол Вокер (првиот беше Hours).

Му ставив 7/10 и плус срценце на Letterboxd! За инает! ;)

„Не гледам јас филмови со слаб рејтинг...“, а едвај чекате да излезе следниот Mission Impossible, Fast and Furious или петнаесетииот рибут на Superman!
Не лупај глупости :noze:

Into the Blue - 2005

Филмов ми е Б класа uncharted dlc, една авантура со лошо сценарио и потрага по карго/богатство на дното од океанот, со моменти на крими трилер драма кои ми беа досадни.
Глумата е едвај просек, а Алба освен неколку кадри каде и се гледа задникот у бикини за ништо друго не ја бива.

Се глеа дека сакале да капитализираат со младиве згодни актери од тоа време и не успеале оти филмов бил box office flop, има неколку убави подводни сцени и по некоја интересна песна од саундтракот.

5/10 преку сила.

Колку нежни сте станале, идните Кјубрик, Тарковски, Хичкок, па не гледаат послаби филмови, како на времето да сме имале избор, ќе гледаш тоа што се емитува на тв или е достапно по касети и цдиња, сега со интернетов сите експерти и филмаџии, па само 10ки филмови заслужуваат да бидат гледани од македонските Спилберговци и Полановци.

Нема врска, не ме бива за експертски мислења како филмските експерти, накратко добар филм, акција, тепање, кавги, малце криминал и мистерија, нуркање, добри цицки и газиња, повеќе од доволно за еден полнолетен маж да ужива. На времето се имаме изнагледано вакви филмчиња по нашите телевизии и многу други поефтини и послаби и ништо не ни фали, здрави и живи сме.
Ако треба оценка, 7 од 10.

Колку нежни сте станале, идните Кјубрик, Тарковски, Хичкок, па не гледаат послаби филмови, како на времето да сме имале избор, ќе гледаш тоа што се емитува на тв или е достапно по касети и цдиња, сега со интернетов сите експерти и филмаџии, па само 10ки филмови заслужуваат да бидат гледани од македонските Спилберговци и Полановци
Имам изгледано толку многу филмови, учествувано во предизвици и слично, што можам сам да преценам што да гледам и што да не гледам. Мој избор е на што ќе го потрошам времето, без никој да има право да ми кажува дали сум нежен, експерт, Тарковски или Кјубрик. Така да, не сери. ;)

Имам изгледано толку многу филмови, учествувано во предизвици и слично, што можам сам да преценам што да гледам и што да не гледам. Мој избор е на што ќе го потрошам времето, без никој да има право да ми кажува дали сум нежен, експерт, Тарковски или Кјубрик. Така да, не сери. ;)
Никој не те спомна ниту ти рече нешто лично, слободно гледај си шо сакаш ич кур не ми чуе слободна и демократска земја сме, не знам зошто се најде навреден Господ да чува и да брани ниту те спомнав ниту те посочив ниту имам појма кој си.

Никој не те спомна ниту ти рече нешто лично, слободно гледај си шо сакаш ич кур не ми чуе слободна и демократска земја сме, не знам зошто се најде навреден Господ да чува и да брани ниту те спомнав ниту те посочив ниту имам појма кој си.
Затоа што ја и Императортот рековме нема да гледаме послаби филмови. Ти кон кој го адресираше твојот пост?

Into the Blue (2005) е филм што реално повеќе вреди за гледање поради пејзажите отколку поради самата приказна. Најубав дел беа тие опуштени сцени со гњурење во кристално чистата вода на Бахамите, баш за релаксација. Младата Џесика Алба беше вистинско плакнење за очи, а Пол Вокер за понежниот пол, па барем од таа страна имаше нешто за сите. Ама искрено, приказната и изведбата беа прилично слаби, како да не знаеше што сака да биде филмот.

Моја оцена 4 од 10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom