Random Movie Roulette (ДЕКЕМВРИ 2025. The Long Goodbye - Robert Altman (1973))

Заборавив да напоменам нешто кога ја отворав темата: од оправдани причини, јас никогаш нема да бидам во можност да сменам филм во последниот ден од месецот. Па така и сега - утре не сум достапен на форум попладне. Затоа, следниот филм ќе биде избран секогаш на ден пред последниот ден во месецот.

Кој го гледаше, го гледаше Into The Blue. Одиме на второ дете!

Се изнамачив додека го најдам. Рековме да има минимум 6,8 на IMDB и да не е краток филм. Е па guess what - може 30 пати притиснав на копчето „генерирај“, додека конечно не ми даде некој таков. :D

Вториот филм, за ДЕКЕМВРИ 2025 е:

1764439188266.png

1464 филм на листата е:

2. The Long Goodbye - Robert Altman (1973)
1764439300010.png

@Manga , @FORZA ACM , @devilko, @Anon , @Shawn Spencer, @Dumbledore - првата чета, што си стои на зборот
@П² , @Комита Ултрас , @ManUtdChampions , @Leo Bonnie , @StoleD , @Chronysync, @FilipMKD007 - втората група - лажговци
@moongoses , @Гостин , @ComfortablyNumb , @Darling , @Io Sono Interista , @Mud - и трета група - неодредени

Бујрум!

Се изнамачив додека го најдам. Рековме да има минимум 6,8 на IMDB и да не е краток филм. Е па guess what - може 30 пати притиснав на копчето „генерирај“, додека конечно не ми даде некој таков. :D
Тоест до мај 2028 требаше да гледате филмови со оценка под 6.8.

(y)

Тоест до мај 2028 требаше да гледате филмови со оценка под 6.8.

(y)
Да, ама меѓу нив имаше и два филма кои повеќе од 5 члена од форумов ги имаа оценето со оценка 8 или погоре. Што значи не секогаш е пресудна IMDB оценката. Има скриени бисери и меѓу тие, послабите.

А инаку, меѓу тие 30-тина, имаше и еден филм со 7.8 оценка, ама малку сомнителен постер и само околу 900 души од цел свет го гледале и оцениле на IMDB, па затоа решив да пробуричкам за него. Успеав да најдам два торенти, ги ставив да се симнуваат, ама немаше ни еден сидер ни на едниот ни на другиот. Го најдов и на Stremio, пробав и од таму да го пуштам - залудно. Затоа тој беше скокнат иако ги исполнуваше правилата. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom