Заборавив да напоменам нешто кога ја отворав темата: од оправдани причини, јас никогаш нема да бидам во можност да сменам филм во последниот ден од месецот. Па така и сега - утре не сум достапен на форум попладне. Затоа, следниот филм ќе биде избран секогаш на ден пред последниот ден во месецот.
Кој го гледаше, го гледаше Into The Blue. Одиме на второ дете!
Се изнамачив додека го најдам. Рековме да има минимум 6,8 на IMDB и да не е краток филм. Е па guess what - може 30 пати притиснав на копчето „генерирај“, додека конечно не ми даде некој таков.
Вториот филм, за ДЕКЕМВРИ 2025 е:

1464 филм на листата е:
2. The Long Goodbye - Robert Altman (1973)

@Manga , @FORZA ACM , @devilko, @Anon , @Shawn Spencer, @Dumbledore - првата чета, што си стои на зборот
@П² , @Комита Ултрас , @ManUtdChampions , @Leo Bonnie , @StoleD , @Chronysync, @FilipMKD007 - втората група - лажговци
@moongoses , @Гостин , @ComfortablyNumb , @Darling , @Io Sono Interista , @Mud - и трета група - неодредени
Бујрум!
Кој го гледаше, го гледаше Into The Blue. Одиме на второ дете!
Се изнамачив додека го најдам. Рековме да има минимум 6,8 на IMDB и да не е краток филм. Е па guess what - може 30 пати притиснав на копчето „генерирај“, додека конечно не ми даде некој таков.

Вториот филм, за ДЕКЕМВРИ 2025 е:

1464 филм на листата е:
2. The Long Goodbye - Robert Altman (1973)

@Manga , @FORZA ACM , @devilko, @Anon , @Shawn Spencer, @Dumbledore - првата чета, што си стои на зборот
@П² , @Комита Ултрас , @ManUtdChampions , @Leo Bonnie , @StoleD , @Chronysync, @FilipMKD007 - втората група - лажговци
@moongoses , @Гостин , @ComfortablyNumb , @Darling , @Io Sono Interista , @Mud - и трета група - неодредени
Бујрум!