Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко дека ќе ти остане истата мисла после Алба во прајм.Нема поента вакви филмови да гледаме 5.9 има и по постерот го гледам дека ќе биде срање.Може да е ок ова, ама да има некој критериум, не да се гледаат третокласни филмови.
И јас сум со ова мислење. Во овие 10000+ секој месец да ти се паѓаат прелоши филмови процентот е огромен. Не сакам да губам време на филмови со оцена 2.4, само за да учествувам. Ако има некој критериум, некоја понормална листа, БИ.Нема поента вакви филмови да гледаме 5.9 има и по постерот го гледам дека ќе биде срање.Може да е ок ова, ама да има некој критериум, не да се гледаат третокласни филмови.

Не лупај глупости„Не гледам јас филмови со слаб рејтинг...“, а едвај чекате да излезе следниот Mission Impossible, Fast and Furious или петнаесетииот рибут на Superman!

Имам изгледано толку многу филмови, учествувано во предизвици и слично, што можам сам да преценам што да гледам и што да не гледам. Мој избор е на што ќе го потрошам времето, без никој да има право да ми кажува дали сум нежен, експерт, Тарковски или Кјубрик. Така да, не сери.Колку нежни сте станале, идните Кјубрик, Тарковски, Хичкок, па не гледаат послаби филмови, како на времето да сме имале избор, ќе гледаш тоа што се емитува на тв или е достапно по касети и цдиња, сега со интернетов сите експерти и филмаџии, па само 10ки филмови заслужуваат да бидат гледани од македонските Спилберговци и Полановци

Никој не те спомна ниту ти рече нешто лично, слободно гледај си шо сакаш ич кур не ми чуе слободна и демократска земја сме, не знам зошто се најде навреден Господ да чува и да брани ниту те спомнав ниту те посочив ниту имам појма кој си.Имам изгледано толку многу филмови, учествувано во предизвици и слично, што можам сам да преценам што да гледам и што да не гледам. Мој избор е на што ќе го потрошам времето, без никој да има право да ми кажува дали сум нежен, експерт, Тарковски или Кјубрик. Така да, не сери.![]()
Затоа што ја и Императортот рековме нема да гледаме послаби филмови. Ти кон кој го адресираше твојот пост?Никој не те спомна ниту ти рече нешто лично, слободно гледај си шо сакаш ич кур не ми чуе слободна и демократска земја сме, не знам зошто се најде навреден Господ да чува и да брани ниту те спомнав ниту те посочив ниту имам појма кој си.
Кон општата јавност. Драми без потреба.Затоа што ја и Императортот рековме нема да гледаме послаби филмови. Ти кон кој го адресираше твојот пост?