Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Колу и да е никаков карактер Лазаров, овде Манасков е кабаетлија. Требаше да изигра па да се прости од репрезентацијата после европското, достојно. За доброто на репката Киро подаде рака, требаше и тој.
А со право не беше земан последниве две години. 6 месеци беше без клуб. После тоа у никаква форма што и навијачите на Пелистер беа против неговото доаѓање. Покажа дека е играчиште, се врати у животна форма. Добро ќе беше да изиграше бар уште едно првенство. Посебно што немаме квалитетна замена. Али они си знаат за што се закачиле. Можда била до толку голема што би донело лоша енергија во тимот.
А за Киро што да се каже. Јес да е незгоден карактер али таков и ни треба. Да зоврие крвта. Пошто со фино ептен се опуштаме. За ракоментното знаење и посветеноста нема што да се дискутира. Баш заради работата со него Ѓорговски ќе испадне подобар ракометар од Павле.
Треба да ти забранат да коментираш за ракомет после вакви глупости. Дали вистина си верваш на кажаното? Толку неќите да видите дека копукот ја приватизира репката и дека ги потпишва играчите на фора - потпиши и репрезентативец ке си? 10 играчи зема од алкалоид!! Џонов е дтандарден репрезентативец, ЏОНОВ ПРЕД МАНАСКОВ!!! Ебате коњи од вакви има поддршка и си тера!!

Случајно ми се појави, кондициониот тренер на репрезентацијата и на Алкалоид во иднина нема да работи со нив1000001218.jpg

Аирлија

Се прават напори Хориха да игра и на ЕП во јануари.
Дај боже да одобрат ЕХФ, премногу сме отепани на бековските позиции.

i tuka ke se lazime so stranci vo nasiot najpopularen sport? ne mozime da proizvedime asolen igrach pa daj shta dash, samo prodolzuvame da se lazime
Хориха во МК репрезентација е и во негов и во наш интерес. Добиваме топ играч во 2 правци кој ќе можи без проблем да ротира со Кузмановски, без да губиме на квалитет како до сега. Дај шта даш, ви го даде лани во последна секунда сред Битола, па сега кењај, мрчи, плачи

Хориха во МК репрезентација е и во негов и во наш интерес. Добиваме топ играч во 2 правци кој ќе можи без проблем да ротира со Кузмановски, без да губиме на квалитет како до сега. Дај шта даш, ви го даде лани во последна секунда сред Битола, па сега кењај, мрчи, плачи
koj te eba, ako me citas na forum ke znajs deka ne velam za horiha licno, i igrac na pelister da beshe stranec nemashe da mi e milo da igra za reprezentacija oti ne e nash choek pred se, lazna slika predatavuvame za mak rakometot

Ви го даде фитил сред шкупи да го гланцате, кај беше укрово тогаш, уште не сте опоравени, пијте терапија.

koj te eba, ako me citas na forum ke znajs deka ne velam za horiha licno, i igrac na pelister da beshe stranec nemashe da mi e milo da igra za reprezentacija oti ne e nash choek pred se, lazna slika predatavuvame za mak rakometot
Нит ве читам а и да ве читам не ве памтам. Со натурализација на еден играч, не се дава никаква лажна слика за репрезентацијата. Нити сме единствени, нити некад ќе бидеме единствени што натурализираат играчи, а од секогаш сме имале барем по еден квалитетен странец во репрезентација, и тука нема ништо погрешно

Ви го даде фитил сред шкупи да го гланцате, кај беше укрово тогаш, уште не сте опоравени, пијте терапија.
Ти си патиш друже од посебна дијагноза, затебе не ми се верува да има лек. Нема да ме чуди и со женчето дома заедно да мастурбирате на шпонскиот орел

Нит ве читам а и да ве читам не ве памтам. Со натурализација на еден играч, не се дава никаква лажна слика за репрезентацијата. Нити сме единствени, нити некад ќе бидеме единствени што натурализираат играчи, а од секогаш сме имале барем по еден квалитетен странец во репрезентација, и тука нема ништо погрешно

Ти си патиш друже од посебна дијагноза, затебе не ми се верува да има лек. Нема да ме чуди и со женчето дома заедно да мастурбирате на шпонскиот орел
Приберете си ги првен женчињата од чаир, гнездо и легло си имаат таму после кажвајте за други.
Screenshot_20251201-181543_Chrome.jpg
А кој го тинка на двоглави орли еве, сред град ви се шетаат и ви се мочаат вие ќутите и гледате.

И Шведска ни го зеде Кулушевски, па никому ништо.
Во ракометот стоиме добро, па и ние можеме да си натурализираме добри играчи, таму кај што имаме потреба.
Така функционира спортот, јебига.

Приберете си ги првен женчињата од чаир, гнездо и легло си имаат таму после кажвајте за други.
Прегледај го приврзокот 462404
А кој го тинка на двоглави орли еве, сред град ви се шетаат и ви се мочаат вие ќутите и гледате.
На вакви слики може да се сити само дегенерик, а ти си поголем шпон од многу од овие во Чаир. Можам и јас да извадам вакви слики од Битола, ама тоа не е нешто со кое би се гордеел ниту јас а ниту вие. Ја знаеме ситуацијата во државава, ама дур овде Комити пружат некој отпор против заштитениве бели мечиња, вакви како тебе дркаат и на нив и навиваат да не снема. Вакви изроди како тебе се пример зошто со години сме во позицијата во која што сме на државно ниво, а за жал ве има многу. За женчињата наши ич да не бериш гајле, ама и вашите се овде, не сте речени шури случајно.

А па ние едни таленти за ракомет што имаме, шта да ти причам… Хориха може само плус да биде, како сме тргнале, не чека судбина малку подобра од кошарката.

На вакви слики може да се сити само дегенерик, а ти си поголем шпон од многу од овие во Чаир. Можам и јас да извадам вакви слики од Битола, ама тоа не е нешто со кое би се гордеел ниту јас а ниту вие. Ја знаеме ситуацијата во државава, ама дур овде Комити пружат некој отпор против заштитениве бели мечиња, вакви како тебе дркаат и на нив и навиваат да не снема. Вакви изроди како тебе се пример зошто со години сме во позицијата во која што сме на државно ниво, а за жал ве има многу. За женчињата наши ич да не бериш гајле, ама и вашите се овде, не сте речени шури случајно.
Кој ви се сити бе трупец еден, ве жалиме, дури ве дупат со ножој и ви се мочаат врз државата вие одбравте војна да водите со други Македонци, само се обидваме да ви отвориме очи, не ви се пријатели тие на кои им дадовте двојазичност и држава, ама слабо оди.
Screenshot_20251201-182009_Facebook.jpg
Вие најдовте за изроди да солите памет? Ај прочитај и кажи кој е изрод?
Им се восхитувате на терористите кои убиваа Македонци, кои мачеа Македонци, кои разнесуваа Македонци, кои убиваа и убиваат деца само дека се Македонци, кои разнесуваат цркви и манастири, лојалност како пријатели, се е кажано, кој е шпон сега гнидо скапана, кој е изрод?
Продолжете да му се восхитувате на пријателите ваши слободно, и видете прашајте какво мислење имаат тие за вас, луѓето од збор.
Какви се не болести фативте од курвештиите само со такви можи да да успејте, иначе нормална со вакви како вас никогаш нема да биди.

Кој ви се сити бе трупец еден, ве жалиме, дури ве дупат со ножој и ви се мочаат врз државата вие одбравте војна да водите со други Македонци, само се обидваме да ви отвориме очи, не ви се пријатели тие на кои им дадовте двојазичност и држава, ама слабо оди.
Прегледај го приврзокот 462408
Вие најдовте за изроди да солите памет? Ај прочитај и кажи кој е изрод?
Им се восхитувате на терористите кои убиваа Македонци, кои мачеа Македонци, кои разнесуваа Македонци, кои убиваа и убиваат деца само дека се Македонци, кои разнесуваат цркви и манастири, лојалност како пријатели, се е кажано, кој е шпон сега гнидо скапана, кој е изрод?
Продолжете да му се восхитувате на пријателите ваши слободно, и видете прашајте какво мислење имаат тие за вас, луѓето од збор.
Какви се не болести фативте од курвештиите само со такви можи да да успејте, иначе нормална со вакви како вас никогаш нема да биди.
Не знам дали си слеп, или само глуп. Кој к*р се овие Мелеем Скопје и како имаат допирна точка со Комити, или воопшто Скопјани? Покушав да изгуглам, не најдов ништо, а богами ни нивниот Инстаграм профил. Според постови на Фејсбук, не е чудно и да се шпонски или некој северџански портал, или што и да се. Уште еднаш ќе прашам, како успеа едно стори на Инстаграм да го поврзиш со Комити / Скопјани? Па, и ние сме ги гледале како пријатели? Колку што гледам, кај овој Боемот се преобјавени постовите каде што ги исмејува тие истите од Мелеем. Не знам дали знаеш или се читаш што пишуваш.

Во секој случај, никаква допирна точка, нити со темава, нити со реалноста. Дефинитивно имаш некоја блага ретардација, а може и појака.

Може со време да фатиш гитла и да ја оставиш темава на раат да се дискутира ракомет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom