Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам дека нема никад да се врати тој ужасен, ужасен хумор.
Да направиме напори никад да не се врати!

Ова е исто ко да бараш момците од Монти Пајтон да се соберат пак и да направат нови 2 филма![]()
фали нешто такво кај нас.Нипошто не е подобро да "те смее" Хихирику од антиталентот од Зевзекманија, кој ми личи на прилично ОК човече што за жал нема смисол за хумор и веројатно нема никој у близина тоа да му го каже.Подобро да ме смее хихирику отколку оној антиталентон од ЗЕВЗЕКМАНИЈА.
Студени Нозе со својот шунд се на слично ниво на уметничко ѓубре како и Хихирику.Потполно си во право, единствено добар камбек по мое мислење би напраиле Студени Нозефали нешто такво кај нас.
кој ми личи на прилично ОК човече што за жал нема смисол за хумор и веројатно нема никој у близина тоа да му го каже.

Апсолутно не си во право за ЗЕВЗЕКОТ, оти мешаш баби и жаби. Зевзекот си има свој стил и обработува реални вистински настани. Не велам дека и ХИХИРИКУ не обработуваше такви настани, но сепак има очигледна разлика.Подобро да ме смее хихирику отколку оној антиталентон од ЗЕВЗЕКМАНИЈА.