QhostMK - Квалитетен Хостинг ( серверска локација Македонија )

Член од
2 ноември 2020
Мислења
6
Поени од реакции
9
qhostlogo.png

QhostMK - Супер брз хостинг ( Litespeed веб сервер )

https://qhost.mk
24/7 Премиум поддршка / 99,99% Uptime / Неограничен сообраќај

Локација : Македонија


Speedtest : https://speedtest.qhost.mk
| 100MB | 200MB | 500MB |

Нудиме премиум услуги по достапни цени за сечиј буџет

SHARED Хостинг Промотивни Пакети за корисниците на КајганаСТАРТЕР ХОСТИНГ (2399.00 MKD Годишен пакет)


Одличен план за хостирање на еден вебсајт

Локација : Македонија
10 Гб SSD Простор
24/7 Техничка подршка
1 Домен
Litespeed веб сервер
Неограничен сообраќај
Бесплатна миграција

20% Купон код :
20Kajgana

НарачајПЕРСОНАЛЕН ХОСТИНГ (3199.00 MKD Годишен пакет)

Хостирај до 3 домени

Локација : Македонија
20 Гб SSD Простор
Неограничен број на дата бази
Неограничен број на емаили
3 Домени
24/7 Техничка подршка
Litespeed веб сервер
Неограничен сообраќај
Бесплатна миграција

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај


БИЗНИС ХОСТИНГ (4199.00 MKD Годишен пакет)

Наменет за бизнис корисници кои сакаат да хостираат повеќе од 3 домени

Локација : Македонија
50 Гб Простор
Неограничен број на дата бази
Неограничен број на емаили
5 Домени
24/7 Техничка подршка
Litespeed веб сервер
Неограничен сообраќај
Надградба на повисок пакет
Бесплатна миграција

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај


ПРЕМИУМ ХОСТИНГ (6999.00 MKD Годишен пакет)


Премиум Хостинг план за сите потреби


Локација : Македонија
80 Гб SSD Простор
Неограничен број на дата бази
Неограничен број на емаили
15 Домени
24/7 Техничка подршка
Litespeed веб сервер
Неограничен сообраќај
Бесплатна миграција

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај


Подетални карактеристики на сите хостинг планови може да погледнете на нашата страна.

Совршени перформанси, премиум хардвер опрема, супер брзи дискови со RAID 10 технологија, неограничени можности

99% Стабилност, безбедни сервери, премиум грижа за корисници

За сите прашања може да не контактирате преку емаил или преку нашиот тикет систем.


qhostlogo.png
 

Kajgana Shop

На врв Bottom