QhostMK - Виртуелни приватни сервери ( Linux/Windows - локација Македонија )

Член од
2 ноември 2020
Мислења
6
Поени од реакции
9
qhostlogo.png

https://qhost.mk

Најдобрите решениjа за вашиот бизнис
Виртуелни приватни сервери по најдостапни цени.
Базирани на KVM технологија (Дедицирани Ресурси)


Speedtest
: https://speedtest.qhost.mk
| 100MB | 200MB | 500MB |


За менаџирање на вашиот виртуелен приватен сервер, сите наши пакети доаѓаат со вклучен Virtualizor контролен панел. Virtualizor ви нуди целосно и лесно менаџирање на вашиот ВПС. За виртуализирање користиме KVM, која преставува најмоќна техника за виртуализирање. Вашите ресурси се дедицирани и не се прави "oversell" на ресурсите како што е во случајот со провајдерите кои што користат OpenVZ техника.


========================================================================================

Linux SSD ВПС

========================================================================================

ВПС - KVM SSD 2 ( 699.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
2 CPU Јадра
2 ГБ РАМ
30 ГБ SSD
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај
========================================

ВПС - KVM SSD 3 ( 999.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
3 CPU Јадра
3 ГБ РАМ
40 ГБ SSD
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај
========================================

ВПС - KVM SSD 4 ( 1299.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
4 CPU Јадра
4 ГБ РАМ
50 ГБ SSD
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

ВПС - KVM SSD 6 ( 1999.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
6 CPU Јадра
6 ГБ РАМ
65 ГБ SSD
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================


ВПС - KVM SSD 8 ( 2499.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
8 CPU Јадра
8 ГБ РАМ
80 ГБ SSD
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

ВПС - KVM SSD 10 ( 3199.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
10 CPU Јадра
10 ГБ РАМ
100 ГБ SSD
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај


========================================================================================

Windows SAS ВПС

========================================================================================


ВПС - WINDOWS KVM 2 ( 699.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
2 CPU Јадра
2 ГБ РАМ
40 ГБ SAS
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

ВПС - WINDOWS KVM 3 ( 999.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
3 CPU Јадра
3 ГБ РАМ
50 ГБ SAS
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

ВПС - WINDOWS KVM 4 ( 1299.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
4 CPU Јадра
4 ГБ РАМ
60 ГБ SAS
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

ВПС - WINDOWS KVM 6 ( 1.999.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
6 CPU Јадра
6 ГБ РАМ
80 ГБ SAS
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

ВПС - WINDOWS KVM 8 ( 2499.00 MKD Месечен пакет )

Локација : Македонија
8 CPU Јадра
8 ГБ РАМ
100 ГБ SAS
100 Мбпс порт
Неограничен сообраќај
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Инстант Активација
24/7 Техничка подршка

20% Купон код :
20Kajgana

Нарачај

========================================

Подетални карактеристики за сите виртуелни приватни сервери може да погледнете на нашата страна.

Совршени перформанси, премиум хардвер опрема, супер брзи дискови со RAID 10 технологија, неограничени можности

99% Стабилност, безбедни сервери, премиум грижа за корисници

За сите прашања може да не контактирате преку емаил или преку нашиот
тикет систем.

qhostlogo.png
 

Kajgana Shop

На врв Bottom