rossonerka
too good to be true
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 6.081
- Поени од реакции
- 889
Фала и на ArhangelOFDeath и на rossoner stefan 
Архангел има добра анализа со тоа што не ме познава и доста е критична, што ми се допаѓа. Само едно нешто воопшто не е точно ти кажав
тоа дека не почитувам туѓо мислење, што е сосема неточно. Али јас ако имам став се придржувам кон него до крај
И може затоа имаш такво мислење, но ок.
Фала сепак и извини што не можам да напишам анализа за возврат, затоа што ти речиси постојано пишуваш во музика, а јас не сум музикален тип и ретко го отворам тој подфорум
, така да не знам многу податоци за тебе.
Стефо кога ми кажа дека ќе ми прави анализа прво му реков биди критичен пишувај и негативно
Ама пак испадна анализата прилично позитивна, ах стефо. Aли разбирливо ако ме извреѓаше, нема после кафе за тебе и преснимување филмови
Ќе ти направам некад јас твоја анализа. Има за пишување тука
Сакаш да ти направам? И ти мене после.

Архангел има добра анализа со тоа што не ме познава и доста е критична, што ми се допаѓа. Само едно нешто воопшто не е точно ти кажав
тоа дека не почитувам туѓо мислење, што е сосема неточно. Али јас ако имам став се придржувам кон него до крај
И може затоа имаш такво мислење, но ок.Фала сепак и извини што не можам да напишам анализа за возврат, затоа што ти речиси постојано пишуваш во музика, а јас не сум музикален тип и ретко го отворам тој подфорум
, така да не знам многу податоци за тебе. Стефо кога ми кажа дека ќе ми прави анализа прво му реков биди критичен пишувај и негативно
Ама пак испадна анализата прилично позитивна, ах стефо. Aли разбирливо ако ме извреѓаше, нема после кафе за тебе и преснимување филмови
Ќе ти направам некад јас твоја анализа. Има за пишување тука
освен стефо има и некој друг расположен за анализа?![]()
Сакаш да ти направам? И ти мене после.