Прва песна во 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.418
Поени од реакции
6.154
Која е првата песна што ја слушнавте по 00:00? (Доколку се сеќавате, се разбира :))

За разлика од лани кога беше некоја тешка шабанерија, годинава веднаш по поклопувањето на сказалките ја слушнав Громови на душа од Тоше.

Прибидејки тоа што го слушав во дупката каде што бев не го сметам за музика ќе
речам Necrophagist - Only Ash Remains(си искочив и си ја рокнав на моб нормално)
\m/

Да не беше темава, којзнае колку време ќе ми требаше да сфатам дека целава година ја живеам во тишина. Ќе рокнам сега нешто налик ова. Или пак баш ова.

чочек крвав некој беше, не знам како се вика, отидов на пола песна да пукам петерди пред локалот :), а кога се вратив меанџиката дојде ми ја зеде пепељарата и со тажен тон ми рече “ дечко од сеа надвор пушење’’ :S

Да ме утепате, нема шанса да се сетам, знам дека беше нешто српско. А и кај ќе внимавам шо песна било, кога 15 минути се честитавме со кој стигнеме :)

Od Goce Arnaudov bese mislam onaa ke pijam ke lumpuvam ... na plostad pokraj ognometot negovata muzika ecese dodeka se odbrojuvaja sekundite a i ponataka .. :pos2::pos2::pos2: .... ja mislev Film ke ni posakaat nova ama ete . :smir:

Не памтам која беше точно во 00:00 песната, но првата што ќе ја пуштам на компјутер е

Ми плешемо и пиемо цели дан и ноч :pee:

нечу. нечу дијаманте! :))))апсолутен хит ми е на свечености или караока :))) :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom