Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?


  • Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Citam sto ste pisuvale za Chelsea, najgolemiot problem e prodorno krilo sto moze da pomine 1 na 1 igrac koga treba da se naprai vishok. Chelsea toa go nema od vremeto na Hazard i Willian. Havertz, Zijech i kompanija se daleku od toa. Site se AMF igraci sto zaradi frleni pari moraat da igraat i rotiraat na mesta koi ne im lezat voopsto na stilot.


images (2).jpeg
 
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.815
Поени од реакции
7.502
2 натпревари се тоа. Брентфорд и Палас
Не се само два. Рачунај додека сите одмараат овие треба нозе да кршат таму во Африка, можни повреди, излегување на тимот од ритам.
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.409
Поени од реакции
62.005
Се си е ова договорено, ама ете, има нажалост луѓе што се палат. Ке гостува карагер кај Рио наредната емисија, и тоа е тоа. It's all about the clicks, views, likes, shares...
 
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.831
Поени од реакции
10.144
Повреди. Само не станува збор за Ливерпул, па не се збори баш за тоа :D
Лукаку и Вернер во исто време се повредија и пропуштија цел месец. Маунт прво имаше некоја ситна повреда па после го немаше и него во исто време затоа што мораше да вади осмица. Коментаторот вчера кажа, 14ти е во Челзи по број на минути сезонава, што е неверојатно. Енергичноста на целиот тим без Маунт е бар две нивоа подоле. Одма размрдаа вчера со Пулишич кој па играше во прво коло, а следните минути му беа претходно коло откако го осакатија во Америка. Зијех во припремите за сезонава изгледаше како тој од Ајакс, во Супер Куп измести рамо и дури и откако се врати Тухел не го играше затоа што сметал дека уште не му е природно движењето поради повредата. Хаверц исто неколку пати има по нешто ситно. Од сите играчи во офанзива уствари само Одои беше цело време достапен до сега, или бар не ми текнува да имал некоја повреда. Ама првиот дел го помина играјќи како десен вингбек.
И во средина Канте е падни стани, Ковачич го нема веќе повеќе од месец. Чилвел еве сега со сериозна повреда и ако е потребна операција ќе ја пропушти цела сезона. А најсилното оружје периодов беа он и Џејмс, секој противник мораше да затвара на двете страни. Алонсо ако не фати форма и продолжи како вчера, нема да има никаква потреба да го затвараат и лесно ќе се справат против Џејмс на другата страна, со играч повеќе.

И покрај сето ова, не ме грижат многу повредите сезонава заради широкиот состав и затоа што верувам во сите играчи. И го покажаа тоа затоа што успешно вадат резултати до сега еве, ама натпревари како Барнли и Јунајтед ги вадат слабостите на виделина. Мене од старт ми се фаворити рамо до рамо со Сити и Ливерпул и ова не ми е доволно голема причина да мењам затоа што верувам дека ќе се среди. Ама клучно ќе биде во следниов период да фатат континуитет во офанзивата со Лукаку. Ако он и Маунт се уиграат и се на ниво до крај на сезона, а третиот е било кој и си придонесува солидно, би требало да освојат. Ако не, најверојатно Сити и Ливерпул на крај ќе успеат да имаат некој бод повеќе.
Вернер страшно ве појача додека беше повреден реално
 

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
8.526
Поени од реакции
7.115
Вернер страшно ве појача додека беше повреден реално
А па Лукаку се исцепи од давање голови гледам протестираат произведувачите на мрежи неможат да постигнат квота од него.
 

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.533
Поени од реакции
52.307
Изгледа пак некој колабираше во публика...
Вотфорд - Челзи паузираа.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom