Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?


  • Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.831
Поени од реакции
10.144
Не е до ксмет, до незнаење е. Коска му лебдела, не интервенирале, проблеми со грбот, ќути си, треба против факинг Волвс да играш. (y)

Честитки до Ливерпулци, неверојатно е ова што го играат. Жал ми е само за Рашфорд што не само ЕП, изгледа му се сјеба и кариерата.
Ццццц како бе ваква повреда да скриваат ко да е во прашање екипа од општинска лига

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.034
Поени од реакции
106.827
Му плутала коска низ нога :pos:
Ќе се опраи бе Рашфорд али секако непрофесионално е ова од лекарскиот тим на Јунајтед.
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Не се срами со постов, нема потреба. :D
Кога веќе Ливерпул не им дава шанса да ме праќаат у курац на форум со канцер досетки, мора да интервенирам јас со моите постови :D
 
  • Хаха
Reactions: ob1

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ic ne e sporen kontaktot megu de gea i van dajk ,sporno e toa so koga dojde topkata do lindelof sudijata dade prednost sto znaci sto i da se desilo igrata prodolzuva so veke donesena sudiska odluka na nastanatata situacija ,od taa tocka gledano VAR nema sto da gleda dali imalo ili ne kontakt i nema za sto da reagira glavniot sudja vide deka ima kontakt vo interes na igrata ne ja prekina pocituvase prednost e sea sto lindelov e tele ne znae da ja iznese topkata to ne e kriv sdijata ,
ali treba da gledame i od drug aspekt na rabotite vikam sto ke se desese koga veke im dade prednost lindelof da ja iznesese topkata i vo kontra mancester da dadese gol , vo toj slucaj VAR ke ja vratese igrata nazat ma nemoj mancester ke dadese vazecki gol koj nikoj so nisto ne treba da go ponisti zatoa vikam ova so VAR of za mene e super sto se vovede no mora da go definiraat sredat do maxsimum inace vaka ostanaa nedosledni
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Ситуацијата со коската кај Рашфорд се решава со неинванзивна метода, мало делче е, тоа не е страшно. И Варди од Лестер имаше таква заебанција со раката па ја штитеше со завој две сезони. Пострашна е ситуацијата со грбот кај Рашфорд и фактот што едни исти ликови играат од јутра до сутра а вечито повредените само паразитираат на платен список со никаков придонес, барем да ги одморат останативе ако ништо друго.
 

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.372
Поени од реакции
42.562
Мора да се сложам дека кога веќе не свирна фаул, а топката остана во Јунајтед судијата можда и не требаше да го поништи голот, пошто едноставно Ливерпул не зема топка со фаулот, туку глупакот Линделоф им ја даде.
 
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.644
Поени од реакции
9.223
Секаде и секогаш во петерец и најмал контакт со противнички голман е фаул. Зошто е фаул? Прво и најважно е што ДДГ доаѓа ПРВ до топката, а не ВВД. Најважен сегмент е тоа. Второ, ВВД влезе во КОНТАКТ со ДДГ и поради тоа го онеспособи да изреагира (да ја фати жива топката). И трето, сето тоа се случува во петерец, неслучајно обележана зона во казнениот простор.

Тоа што против Евертон се случи преседан и не досудија прекршок од ДКЛ над ДДГ доведе и ВВД да се охрабри во таков дуел.

ВАР да не досудеа прекршок, веќе од следно коло ќе имаше во секој меч се почести вакви ситуации каде физички инфериорни голмани ќе се мета на физички поспремни противници.



Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom