Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
daleku od toa deka ne bilo penal, diskutabilno e, ama deka ni p od penal ne e malomorgen, nasedna felaini, u pravo e komentatorov, inercija go ponese, fakt e deka imase kontakt a igracov na everton si go iskoristi toa da izglumi, mislam deka i veke bese u pad ali felaini mu doijde ko naracan. Fudbalska karma be, u normalni uslovi felaini bi nosel samo voda u united i bi gi cistel kopackite, vaka se dur murinjo mu dava doverba, ke mu se desava ova mrtvilo od rezultati.

Natprevarov mozese da bide veter u grb za united i bitkata za liga na sampioni, pogotovo zasto i liverpul dobija shamar denes, vaka nisto, ke si gi baraat prilikite vo idnina ali krediti za trosenje odamna im snema.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
мур реално многу трупец и не учи од грешките, на таква нестабилна дефанзива, тој од форсира топка во воздух и да се убие утакмицата, веќе никој не му се плаши на мурињо и на екипите негови, лани исто вака со челзи, кај не трчаа, кај слабо перформанс па и среќа немаа.
јунајтед 65 мин изигра солидно, ама многу се несигурни назад, прашање на време е кога ќе примат гол.

W

wicked_1

Гостин
Не да хејтам ама Погба многу комплицира кога прима топка, мора како циркузант секогаш да жонглира, дрибла или со пета да подава... Некогаш ќе извлече играч плус за вишок, ама на секоја изгубена денес Евертон контри си правеше.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
100ти настап на Фелаини за Јунајтед, нека се множат.:bravobe:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Neka ne dounisti kurinjo i mrs neka gi vodi tamu Braga i ostala boranija. N e vise za golem klub

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
20 секунди до крај, Фелаини прима топка, чист простор пред него да повлече и да му се отвори простор или да шутира или да проигра ама он одбира да иде со дугачка лопта која нормално нема да биде никаква опасност.

Чао.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јок, јас да бев судија ова никогаш не би го досудил за пенал.

Ама нема везе, едвај чекам за некоја година да излезе книгата "The rise and fall of Jose Mourinho" има тука многу јаки работи за читање. Тоа што го донесе во врвот го однесе и на дното. Уште пофилмски ќе биде да се врати пак за некоја година на врвот со некоја отепана екипа, али јок, тука е крајот на Мурињо изгледа, ќе биде како некои менаџери што порано беа одлични па потоа одбија да бидат во чекор со времето. Јако четиво би било сто посто, без разлика на се јас едвај чекам Мурињо сам да си пише биографија. (ма да има сега нешто некој што го имаше читано али не ми изгледа ко тоа да е тоа што го барам..)

Ако се Јунајтед паметни ќе си го сменат и ќе му дадат отворени раце на некој нов перспективен тренер. Ама мене ми изгледа дека тимот некако премногу конзервативно е воден на високо ниво..

..али забегав...bottom line: Ибра :cuc: Не сум разочаран од неговото доаѓање во ЕПЛ, уште ми е фациште за гледање, криво ми е само што игра во отепана екипа без компас.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Немаат среќа и се судиски одлуки против нив. :icon_lol:

Член од
29 декември 2012
Мислења
275
Поени од реакции
480
Кога го имаш Фелаини во тимот секогаш можеш да се надеваш на импакт .. негативен секако.. :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Тактички бод. !!! Во право време Мурињо го стави Фелаини да направи пенал на 5 минути до крај за да неможат Евертон да победат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
20 секунди до крај, Фелаини прима топка, чист простор пред него да повлече и да му се отвори простор или да шутира или да проигра ама он одбира да иде со дугачка лопта која нормално нема да биде никаква опасност.

Чао.
Не е можно толку неписмен играч да е,и јас се зачудив од потегот и општо на Мурињо што го стави..ако забележавте од кога влезе Фелаини целата екипа почнаа веднаш да се ослободуваат(качат како селани) од топката и доведе несигурност со самата појава.

И на ваков одличен натпревар што го изиграа Погба и Ибрахимович пак не успеаа да победат ебати и фудбал и се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom