Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
️ Arne Slot on Manchester United's team selection for the win at Liverpool FC: "We've seen [Benjamin] Sesko play the last three, four, five or six times, but they go to Liverpool they change the line up. That's not the first where we've faced a team and they've done that."

Се надевам дека е заебанција ова. Ако е точно дека дал ваква изјава, ќе го заеби и Клоп со алибите.

️ Arne Slot on Manchester United's team selection for the win at Liverpool FC: "We've seen [Benjamin] Sesko play the last three, four, five or six times, but they go to Liverpool they change the line up. That's not the first where we've faced a team and they've done that."

Се надевам дека е заебанција ова. Ако е точно дека дал ваква изјава, ќе го заеби и Клоп со алибите.
Сунце много сија и ветар многу дува ништо неможе да ги помине. :D

Не ја бива вака,време е Тод да бустира во Челзи нови 300 милиони за трансфер прозорот во Јануари.

Што е оваа бе, нели црните мачки се само чемпионшип екипа, како се осмелуваат да ги шамараат сФеДските шампиЊони. :D

Не ја бива вака,време е Тод да бустира во Челзи нови 300 милиони за трансфер прозорот во Јануари.
Па со оглед дека добија приход од 300 милиони од продадени играчи во летниот трансфер период, има по нешто.

Vie zaebavajte se ama junajted pogodi so transferite amorim ako mu ostavat prostor kakvi igraci bara moze da sklopi odlicen tim no za se treba vreme

Мбеумо од зицераш прерасна во доста добар играч. Заминувањето на Тони од Брентфорд позитивно му влијаеше, доби поголема одговорност, но и слобода.

Многу добар финиш за последниот гол.

Сандерленд тешко дека ке испадне сезонава. Не заради победата против Челси, ама тврдо играат, и знаат да се бранат.
Искрено ме изненадија. Имаат некоја стабилност во играта, без влијание каков е резултатот. Екипа со карактер да ти биле!
Ова со Челзи и среќата ги посака или Тосин ја усра, како да е мајсторски ги одонадија :)

Коментаторов на арена што ја коментира Брентфорд Ливерпул.... Напатена душичка, не го извади Јунајтед од уста како незаслужено победил прошло коло. Оти Пул џам искрши и пред тоа, се еве и сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom