Порачки на гитари од Music Store германија

• Креатор на темата Креатор на темата Tale
  • Време на започнување Време на започнување
абе то ти викам да не штедев ке си имав сеа јака акустична све то замина јабана.... 600 евра е гибсоно... а не е лоша бе толку ова кинеската од србија си ја зедов задоволен сум за цената..

Оригинал Гибсон е над 1000 евра шефе, грешка си ти.

Можеби втора класа, ама Gibson SG 600 евра, маломорген. :)

Оригинал Гибсон е над 1000 евра шефе, грешка си ти.

Можеби втора класа, ама Gibson SG 600 евра, маломорген. :)

чоек ете http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/...ed-Worn-Cherry-incl.Gigbag/art-GIT0000767-007

пиши 598,00 € дека е сеа ако има некоја заебанција незнам тогаш ке бараме нешо друго...

е кажи ми ти ако имаш искуство со електрични шо гитара е најарно да земам до кај 500 па 600евра максимум?

Да прашам, колку време свириш ти и зошто баш се одлучи за оригинал Гибсон СГ?

Имаш милијарда копии, зошто баш оригинал кога ни појачало немаш.

Не се залетувај за џабе.

абе свирам скоро година ама секој ден и со мерак кеф ми е вкрај.. а за гибсоно заљубен сум во та гитара незнам можи ac dc дека ги поштовам... појачало имам пионир арно ке е то а за прва електрична немора да е гибсоно имам уште неколку бендисано. овде берам информаци за да не се заебам гадно ко ке решам да купам нешто...
ете една http://www.musicstore.de/en_EN/CHF/Ibanez-SA-08-LTD1-SAR-Silver-Arctic-Frost/art-GIT0014191-000#
ибанез е не е многу скапа.. па вака кажете шо мислите за неа.

Сериозно, за година време свирење да земаш оригинал Гибсон е стварно смешно.

Земи си некоја копија ќе имаш и вишок пари за појачало какво што сакаш.

еј а можи некој да ми објасни кај се наога то дуќанчето на лепи планирам да одам овие дена...

sakam Gibson Les Paul Cherry jojjj ali treba kesh za toa gitarce......

Е и ја сакам Gibson Les Paul Standard Plus Top Cherry Sunburst и Mesa Boogie F-50 и Cry baby и BOSS DD-7 ама нема.

Btw, има во Скопје некој од којшто може да се порачаат ствари од Music Store? Оној позади пазарчето од Буњаковец, BT Studio носи или грешка сум?

Е и ја сакам Gibson Les Paul Standard Plus Top Cherry Sunburst и Mesa Boogie F-50 и Cry baby и BOSS DD-7 ама нема.

Btw, има во Скопје некој од којшто може да се порачаат ствари од Music Store? Оној позади пазарчето од Буњаковец, BT Studio носи или грешка сум?

Носи,ја земав Dimarzio хамбакер од таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom