Понудата и услугите во нашите слаткарници

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа со плаќањето се случува секаде, не е на едно место. Ќе чекаш пет саати сметка, ќе чекаш пет саати кусур, а да станеш да си отидеш ќе трчаат по тебе. Тоа секогаш го викам, многу ми иде на нерви, ретки се рестораните каде што одма ти носат сметка.
А во врска со Малага, одамна е пропадната, има многу избор на сладолед, да не знаеш што да земеш, ама ништо не е вкусно. Баш некни јадев таму сладолед, и верувале или не - цел го оставив.
На времето Малага беше поим, сега е пропадната, сите слаткарници во градов се подобри од неа.

Од секогаш ми била одбивна Малага, и сум си купувала од Ескимо, барем затворено е, почисто ми делува... Околу услуга, што знам, не сум имала некое лошо искуство, но на пример, во Палма у Карпош ми имаат на неколку пати кусур повеќе:)некои 10 денари плус...или можда симињаат цени пред ја да влезам:pos2:

Ајде па вие од една мачка се гадите :pos: отидете зад кулисите на некоја пицерија,ресторант,сендвичара...има да ослабете за една недела од гладување :)Мачката не е ништо во споредба како се направени сладоледите и лимонадата,ама око што не видело и не знае :toe:

Па затоа лимонада, боровница и боза не пијам од Малага.... не заради ова, туку зошто би одел во Малага, кога Апче и не е толку многу далеку... Во Малага само за сладолед, не затоа што е толку добар, туку затоа што во близина нема подобар.

Hehe dosega nemav slusnato za vakvo nesto.Kaj nas u Bitola imam mnogu slatkarnici so kola4inja prsti da si izlizes zimi se ne mozam da im odoleam da sednis da se iznajadis ne da kasnis da se iznajadis mn se golemi:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom