Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Се` до ден денес, јас јадев секојдневно во слаткарници. Сладолед, колачиња, слатки, што не. Но, по денешната случка не знам дали повторно би зела нешто од слаткарница. Верувам и вие, бидејќи ова што се случи беше навистина грозно.
Со другарките отидовме на сладолед во Малага. Земавме сладолед и седнавме на масата. За кратко време, една мачка од улицата, полека се приближи и се качи до местото каде што се автоматите(не знам како да ги наречам поинаку
) за боровинка и лимонада, на кои капакот им беше отворен. Не поминаа 2 секунди, мачкава падна во сокот од боровница и службеничката(не знам дали воопшто имаше мозок таа) ја зема мачката, ја истресе и ја рогна. Добро тоа, но НЕ ГО ЗАМЕНИ СОКОТ, туку си го затвори капакот и си продолжи со услужување. Останав ваква :lud:. По ова не знам дали повторно ќе ми ги видат очите во Малага уште еднаш. Кога ќе помислам дека некој друг ќе се напие од тој сок, а каде се` не била мачката..:nenene::nenene::nenene:.
И после ќе ги затвораат по 100 пати, епа ќе ги затвораат, да е до мене, јас доживотно би им одзела лиценца за работа.
Пред многу години, 4-5 исто така во Палма, јадевме и и викаме на келнерката "Девојче донеси сметка!" таа "Сега , сега!" и ја снема. 5 пати ја викнавме, 5 пати не дојде и си отидовме. Нездрави луѓе. Не сакаат ни да им платиш.:uvo:
Слични искуства?
Со другарките отидовме на сладолед во Малага. Земавме сладолед и седнавме на масата. За кратко време, една мачка од улицата, полека се приближи и се качи до местото каде што се автоматите(не знам како да ги наречам поинаку
) за боровинка и лимонада, на кои капакот им беше отворен. Не поминаа 2 секунди, мачкава падна во сокот од боровница и службеничката(не знам дали воопшто имаше мозок таа) ја зема мачката, ја истресе и ја рогна. Добро тоа, но НЕ ГО ЗАМЕНИ СОКОТ, туку си го затвори капакот и си продолжи со услужување. Останав ваква :lud:. По ова не знам дали повторно ќе ми ги видат очите во Малага уште еднаш. Кога ќе помислам дека некој друг ќе се напие од тој сок, а каде се` не била мачката..:nenene::nenene::nenene:.И после ќе ги затвораат по 100 пати, епа ќе ги затвораат, да е до мене, јас доживотно би им одзела лиценца за работа.
Пред многу години, 4-5 исто така во Палма, јадевме и и викаме на келнерката "Девојче донеси сметка!" таа "Сега , сега!" и ја снема. 5 пати ја викнавме, 5 пати не дојде и си отидовме. Нездрави луѓе. Не сакаат ни да им платиш.:uvo:
Слични искуства?