- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.154
- Поени од реакции
- 86.749
Екстерното беше непотребна глупост за лапање пари и вработување на нови подобни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реализацијата беше катастрофална. Во исто школо, во јбт во центар на скопје, во мојата училна не даваа да се препишува, додека во таа карши даваа. Сите извадија бар 2 оцени повеќе од нас. Кога ми кажуваа во другите градови што се случува, дека ги решавале тестовите со професорката заедно...И матурата не беше нова работа, ја коа дојдов веќе беше 5 години во употреба и не покажуваше никакви знаци на подобрување. Така да тие филмови на друго место, дека ќе се оправела работата. Нема да се опраи сама по себе ако не ти целта да ја опраиш.Реализацијата не беше идеална, но беше далеку од катастрофална.
Им ја урнале прославата на Уставен.![]()

Јас сум помлад од сите овие мисириве што му држеа мртва стража на Заев.Што е бе стари, пак плачеш по форуми зошто не би отворил ваков муабет со Заев?
Знам дека е глупо коа млади деца имаат повеќе муда од тебе ама тоа е, муда не се купуваат у двете досегашни партии. Ај ти е гајле, барем не го јадеш од некој функционер на Дуи, секогаш има полошо.

Епа немај гајле тогаш, уште има време да ти пораснат муда.Јас сум помлад од сите овие мисириве што му држеа мртва стража на Заев.![]()
Не можеш Заев да го усрамиш, си видел ли ти Циган некогаш да се засрами или да знае за срам. Убаво е вакви настани коа се случуваат, чисто да се знае кој е вистинска опозиција, убаво е патриотиштата од УМС да гледаат вакви видеа и да дркаат додека пишуваат у коментари дека дечкото бил шарен.Проба да го усрами,али образ ѓон не знае за срам
Евнух ми збори за муда.Епа немај гајле тогаш, уште има време да ти пораснат муда.

Прават Заев да изгледа разумно, да.Праат повеќе него ли една голема опозициска партија, која личи повеќе на министерство за опозиција во владата на Заев![]()

Ќе дојде денот коа ќе се види кој што е, вака на форум лесно е да ставаш стикерчиња.Евнух ми збори за муда.
Прават Заев да изгледа разумно, да.![]()
Abe ti deluva smesno, ama ako ne mu gi pustat jajcata na micko naskoro kje ve svede na ldpЕвнух ми збори за муда.
Прават Заев да изгледа разумно, да.![]()
Прво да расчистиме, јас не сум гласач ниту на ДПМНЕ, ниту на СДС, ниту на Левица.Реализацијата беше катастрофална. Во исто школо, во јбт во центар на скопје, во мојата училна не даваа да се препишува, додека во таа карши даваа. Сите извадија бар 2 оцени повеќе од нас. Кога ми кажуваа во другите градови што се случува, дека ги решавале тестовите со професорката заедно...И матурата не беше нова работа, ја коа дојдов веќе беше 5 години во употреба и не покажуваше никакви знаци на подобрување. Така да тие филмови на друго место, дека ќе се оправела работата. Нема да се опраи сама по себе ако не ти целта да ја опраиш.
Екстернто иста прича, со разлика што ги казнуваа професорите за нешто што не беа криви. Буквално добија бонуси едни од најлошите професори и а беа казнети едни од најдобрите во школото..
Причината зашто не успеваат овие проекти, е зашто намената е за гласачите а не за учениците. Затоа и за тебе била одлична, иако у реалност беше тешко срање и ние како ученици и државата не видовме никакво фајде. Целта е постигната, и немаат никаква мотивација да ја реализираат ко што треба.
Илија, малку е да кажам дека од тебе не очекував ваков пост, а уште помалку вакви дискретни навреди.Кажи друже Џоли у недела какво ќе биде чуството коа ќе заокружиш некој националист кој мрази се што е македонско. Штета што немате свое јас на млади години, поготово ми е жал што млади Македонци од западна Македонија сеуште имаат вакви ставови.
За тебе се виде откако отиде да цимеруваш со тие што ги “мразиш“.Ќе дојде денот коа ќе се види кој што е, вака на форум лесно е да ставаш стикерчиња.

Што има лошо во тоа? Од историска гледна перспектива најдобро е ВМРО-ДПМНЕ никогаш да не стане власт во Северна Македонија.Abe ti deluva smesno, ama ako ne mu gi pustat jajcata na micko naskoro kje ve svede na ldp
Pa mislam glaven preduslov za da gi gleas rabotite od istoriska prespektiva, e da postois vo idninaШто има лошо во тоа? Од историска гледна перспектива најдобро е ВМРО-ДПМНЕ никогаш да не стане власт во Северна Македонија.
Inaku koj kje se povika na istorijata ?