"Полат Алемдар" во Тетово?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Полат за претседател, само тогаш ќе може во Македонија да има соживот! :pos2:

ПС. Али Риза единствено може да му биде сериозен против кандидат .

Сељаци, немат видено глумец.. нвм...
дојде полат да го спаси тетово :pos2:

На видеото кај што има најмногу луѓе, тоа е во Тетово . А Полат беше и во Скопје , кај скопското кале што е еден турски университет Балкан Университи.
Кога играше Полат во Алсат , тоа беше најгледана серија , од млади до стари. И тогаш кога беше најинтересниот дел од серијата , Полат дојде во посета на Македонија и Косово , заедно со Ерхан и Абдулхеј.

па не знам што ве чуди.. мислам за тие што ја гледаат серијата... Полат (Али) на почетокот на серијата беше во Косово во униформа на УЧК и ги обучуваше УЧК-ите... затоа се попалени албанциве по него.. и плус има :violent1: :violent1: :violent1: мафија, дрога и тоа е тоа

Полате брате доаѓај и во Велес едвај чекаме да те видиме:tapp::tapp:

NOT

Полат за Претседател, имаше доаѓано бе, имаше на ексклузив мислам али тогаш почнуваше серијата или тоа беше пред Тони да ја најави на оној квизот со Жарко шо беше..

Доста се праите граѓани, Ранду и касандра коа дојдоа Охрид го поплавивме хахах

Видеата се ставени во Септември 2009-та година....И јас незнам како се случи ова ниту кога, се сомневам да не е некоја монтажа, можеби типов бил некаде во Турција ама го направиле како да е во Македонија, но сепак на ова видео долу на масата се гледа Македонското знаме ако добро гледам, односно мислам дека се Турското, Македонското и Албанското.

Ова Е во Гостивар иначе дошол во посетна на селото Врапчиште затоа што неговиот пра дедО потекнувал од село кое се наоѓа во Гостивар..малце дда си прошета човекот да си види од кај потекнува и сл. :helou:

Ова Е во Гостивар иначе дошол во посетна на селото Врапчиште затоа што неговиот пра дедО потекнувал од село кое се наоѓа во Гостивар..малце дда си прошета човекот да си види од кај потекнува и сл. :helou:

Значи и овој влечи Турско-Македонски корени...:toe:

Значи и овој влечи Турско-Македонски корени...:toe:

Па како што изгледа така е...бар така јас разбрав од едни другари турци што живеат тука во Гостивар, бар мислам дека и не ме излажале...

Па како што изгледа така е...бар така јас разбрав од едни другари турци што живеат тука во Гостивар, бар мислам дека и не ме излажале...

Мора да има нешто Македонско, паметен е :baeh:

Абе тој си дошол во посета кај што си стекнал слава, сеа вие викате што викате "Мадина у прав" и ред други зборој немате право да го кажете тоа, тие што сакаат да го видат ке го видат, тие што не сакаат да го видат никому ништо чао пријатно.
Имам приметено дека Македонците се вакви : Ако станува збор за некој си актер од Шпанска серија и ако тој дојде да ја посети Македонија, тие што се љубители ке си појдат ке си го видат и задоволни.
А тие што не се љубители не се ни интересираат да прочитаат за тоа или слично, или ако знаат дека ке дојде никому ништо.
Ама кога станува збор за некој Турчин или Муслиман, одма кревате паника, ова вака било она така било само провоцирате бе, чоек да ве чита одма може да го заклучи ова што и јас сум го заклучил, Епа што ви смета ? што ако дошол во МКД ? која е причината да го мразите и прооцирате ???

Според неофицијални извори - Полат ке купува локална мафија во Македонија, како дел од планот за странски инвестиции на Владата на РМ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom