"Полат Алемдар" во Тетово?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Полат е дојден баш во тетово, затоа што алсат ја даваше серијава многу порано од А1. Алсат е албанска телевизија, така да кај очекувате да го видиде полат пред соборен храм ? :) кога они полат го донеле тука, А1 уште не ни почнаа да ја даваат, видоа каква лудница направи кај албанците, па почнаа и они да ја даваат.

Ех море...Полат ко беше Тетово кај бевте вие..не ни го знаевте...:pos2:

На второто видео сто посто е во Гостивар,пред трговскиот центар Импортане.И тоа баш на центар е.Само чудо тогаш никој немаше кажано за ивентов.

Биден е и во Струга, јас го имам видено лично!
Е сеа Тетово не сум биден па да знам дал е она Тетово или некаде друго место, но сигурен сум пошо дошол у Струга, она вистина ке да е во Тетово.
Не ја пратете вие серијата многу добро, на Алсат игра од многу одавно, така да голема слава стекнал кај Албанците.
Сега на А1 кога почна да ја дава полека полека и кај Македонциве добива Репутација, така да не е ништи чудно да дојде пак.

Полат дошол...мадиња во прав...оти додека не даваа шански серии не ги носеа ноа жешкине шпањолки.....Полат..ма што ќе ми полат брате..или сеа и Бандини да ја донесат..(т.с санто :D)

:vozbud:Кој е дечкото што јас не го знам? :kesa:
И зошто се палат некои на него? Излегоа многу педерчиња на форумов одеднаш :)

:vozbud:Кој е дечкото што јас не го знам? :kesa:
И зошто се палат некои на него? Излегоа многу педерчиња на форумов одеднаш :)
Еден мафиАШ со заебан поглед.:pishtoldz и сите станаа wannabe полат алендар.

Еден мафиАШ со заебан поглед.:pishtoldz и сите станаа wannabe полат алендар.

Јасно, затоа одма почнаа активистиве да дркаат на него :drk: , а се криеле ко пи*ки кога бил тука.
А која била целта на посетата? Предавање на тема некоја конкретно? Или промоција на новата книга: "Узети каљаш и опљачкати банку у десетак чекора"

Јасно, затоа одма почнаа активистиве да дркаат на него :drk: , а се криеле ко пи*ки кога бил тука.
А која била целта на посетата? Предавање на тема некоја конкретно? Или промоција на новата книга: "Узети каљаш и опљачкати банку у десетак чекора"
Епа вајда "браќата" да се едуцираат малце де..Да им биде полесно да се снаоѓаат у мафијашките води :music3:

Ова беше пред некој месец, да беше тој Турчинот.

Јас бев сведок на следново:

- Излагам од дома, одам по Маршал Тито, кога од горе трчаат 5.000-6.000 деца од 7 па до 18 години, напред оди некој црн џип со 4рица качени од страна обезбедување.

Џипот замина, овие уште трчаат, незнам што се случува... паника ме фати, психата почна да ми работа се приближуваат неколку илјади лица накај мене се вртам нема никој позади мене, ко на хорор филм ми беше.

Никад више нејќам да го видам во Тетово чисто ради тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom