Pokémon GO

O

ob1

Гостин
Од play store само со proxy може да се симне, иначе мора преку apk.
http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-2-release/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/ eве ти најнова верзија.
Кога и да ја пуштам ми вика дека се полни серверите и да се вратам покасно. Стварно се полни или ме дупи нешто?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Јас сум на амерички акаун на App Store и си ја симнав ама не се пали. Крешува на старт... Имаше некој ваков проблем?
Веќе 2 дена серверите се под ДДОС ннапад од хакери. Нонстоп има проблеми.

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Stop making Pokemon Go the scapegoat for human stupidity.

Да сумираме:
Играта не е проблемот.
Проблемот се глупите луѓе.
Ова се однесува и на животот во целина.
Престанете да бидете глупи.
Толку.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.034
Поени од реакции
1.288
Можам само да замислам уште колки игри базирани на овој концепт ќе излезат.

Член од
9 август 2014
Мислења
546
Поени од реакции
1.821
Одете лечете се, не ви смета ништо друго, посебно во државава ама PokemonGo е најголемиот проблем.. Мислам хелоу, тоа што дремевме скоро цела младина дома пред компјутер и квачевме јајца е боље, ама излезе игра за која што мора да одиш и тоа е таа глупост, тоа дело на ЃАВОЛОТ. Не сте ми јасни вие македонците мајке ми, у каква држава само живеам тоа е неверојатно, и цело време едни исти дебили ги среќавам у различни теми и цело време се против нешто.[DOUBLEPOST=1468759497][/DOUBLEPOST]
Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубиш :)
2639479-pokemon_gay.jpg
^^^ Извести не кога ќе го уловиш.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Сега треба за Dragon Ball да направат. 7 топки низ цел свет кој ќе ги собери, компанијата ќе му исполни некаква желба :icon_lol: Па да почниме да се колиме меѓусебе :zloo:[DOUBLEPOST=1468796568][/DOUBLEPOST]
Покрај тоа што неделава човек изгази 80 души со камион, дефинитивно играва што мотивира да пешачиш и социјализираш е најголемата трагедија.
Се гледа кој е верен аниме фан :love:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Нема да излезат пошо е невозможно. Ниантик со Ингрес ја градеше датабазава со години така да нема да излезе ништо подобро. Само можда копии од лакоми гомналуѓе кои се желни за малку внимание.

Иначе, за погодлемио дел од луѓето.

Има андроид телефон од 600 евра,
Не знае .апк да си инсталира. :pos:

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Кој незнае .апк да инсталира под казна телефонот му го зимаме. Иначе знае некој кога ќе излезе кај нас у плеј стор? Јас ќе си чекам орг, поштено.

Kajgana Shop

На врв Bottom