Пиво Фест Прилеп 2010 - од 15-18 јули 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе, лајнапот е срање до даска. Заебете тоа, забавувајте се на тоа што сакате да слушате најмногу, во останатото време има сигурно места за сите вкусови, дали на скара, дали во кафиќ, не е важно, важно е пиво во рака и забавувај се. Сите рокери/металци не пропуштајте ги Scullcrush и Toxic, Eclipsa исто така ќе настапуваат, за Ареа и Суперхикс да не спомнувам. Очекувам шуткааааааааааааааа!

List of Beers:
Zlaten Dab
Krali Marko
Beck's
Skopsko
Gorsko
Heinkenen
Union
Erdinger
Kamenitza
Lasko
Carlsberg
Staropramen
Stella Artos
Tuborg
Amstel
Jelen Pivo
Листава ич не ми е по ќејф. Нели се шпекулираше EFES дека ќе има... Па у Веро и Тинекс имаш поголем избор на пива. Значи одам со фото-апарат и правам убави фотографии бидејќи ќе бидам трезен, поѓаволите.

Листава ич не ми е по ќејф. Нели се шпекулираше EFES дека ќе има... Па у Веро и Тинекс имаш поголем избор на пива. Значи одам со фото-апарат и правам убави фотографии бидејќи ќе бидам трезен, поѓаволите.

Тончи немој да пиеш ЕФЕС бе, кај нас е ептен укакан. Иначе ќе болдирам тоа што вреди од пивава:

List of Beers:
Zlaten Dab
Krali Marko
Beck's
Skopsko
Gorsko
Heinkenen
Union
Erdinger - сакам да пробам, ептен ми го зборат
Kamenitza
Lasko
Carlsberg - ова прв пат глеам дека се продава кај нас
Staropramen
Stella Artos
Tuborg
Amstel
Jelen Pivo

Хепа Мадерфакер, да ти кажам дека Ердингерот е многу тешко житно пиво, и СКАПО. Не вреди за тие пари.
Карлсберг имаше во Дамар во Чаршија.

планирав да идам, ама ништо.. ептен тапа ми е програмата.
на Суперхикс ми се иде ептен, ама ќе се тешам со тоа шо им бев на настап претходните 2 викенда :)

ја идам на пиво таму... :party2:
и на плескавици..и на продиџи (ако дојдат)

Хепа Мадерфакер, да ти кажам дека Ердингерот е многу тешко житно пиво, и СКАПО. Не вреди за тие пари.
Карлсберг имаше во Дамар во Чаршија.

Ау абе го иам пробано Ердингерот уствари али само малце и да, стварно е ептен скупо али убаво е пошо е специфично. А за Карлсберг не сум знаел дека има во чаршија, ќе се помине некој ден таму. :)

Стигнаа и флаерите.

flyer_front_last.jpg

flyer_back_last.jpg

Ова ме утеши и ту многу :pos2: ... значит во Охрид немат да е Цеца :baeh:. Погрешна информација стигнала до мене :vozbud: ...

За тие шо ќе се присутни им посаквам убав помин. Живели! :smir:

За оние кои не сакаат да уживаат во ваква музика, може да побегнат во Апореа.
Еве ја програмата за 4 дена.

41788_140831405929144_4758_n.jpg

Апореа пиво фест 2010г
4 дена 4 бендови многу пиво и забава до раните утрински часови.
ПРОГРАМА:

четврток 15.07. 22.00ч

-Naked Dudes (Скопје)

Најзабавниот современ бенд од скопје
ќе ги видите во вистинско светло со самостален настап
------------------------------------------------------------------
петок 16.07. 22.00ч

-Mr.Recycle Bin (Битола)

Добро познатиот бенд во кој членуваат најдобрите имиња од битолскиот р’н’р (3 minutes in the rain,hall of sins,spunk,brain parasite....)
-----------------------------------------------------------------------------------------
сабота 17.07. 22.00ч

-Smoke Snakers ( parklife како што ги знаете)-(Кавадарци)

Легендите на долгите свирки и минатиот пиво фест ве забавуваа па еве и оваа година во ист состав со многу повеке репертоар и забава до изгрејсонце
--------------------------------------------------------------------------------------
недела 18.07. 22.00ч

-Conquering Lion (Тетово)

Најпосакуваниот бенд во Прилеп за добра забава, повторно за вас во комплетен состав и во продолжение на забавата :
Natty Fiyah до сабајле
------------------------------------------------------------------------
Бидете дел од незаборавниот викенд

Добра е Апореа, пивото е ладно и криглите се стаклени......

Добра е Апореа, пивото е ладно и криглите се стаклени......

Е какви сакаш да бидат, дрвени? Апореа е закон секош, лани на Пивофест исто беа Recycle bin, Еye Cue го промовираја албумот, журка до сабајле имаше, за разлика од шабанските места, каде што имаше дрво пијани гости и атмосфера упм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom