PayPal (официјална тема)

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Конечно е корегирана `грешката`. Според линков горе, не имаат тргнато од листата за проширување :(
хмм сигурен си?
сега проверив и уште стои Македонија во листата

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Да да, сега забележав дека сум барал на друго место(на линкот што некој го постираше погоре). Меѓутоа на долната листа кај што вика дека се шират низ светот, меѓу 80% афрички и екс советски земји не нема нас. А ја има Албанија, Босна...тоа некако не ми влева многу надеж :(

Член од
7 јули 2011
Мислења
24
Поени од реакции
0
Ме интересира дали некој има пробано со овие кредитните картички од Alpha Banka шо ги имаат сега, American Express?

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Gay and Fake. Без факти,аргументи,докази остануваат само троловите да шпекулираат.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
имам проблем, купував преку интернет со Visa oд НЛБ меѓутоа се откажа трансакцијата ми ги вратија парите, но парите „заглавија“ на PayPal акаунтот. Не ми ги покажува на картичката. Како можам да ги префрлам?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
PayPal has no plans to launch services in Macedonia this year. In a recent update of our fees policy effective September the 24th 2011, Macedonia was incorrectly included in a list of countries that can receive PayPal payments. This error is being corrected.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
имам проблем, купував преку интернет со Visa oд НЛБ меѓутоа се откажа трансакцијата ми ги вратија парите, но парите „заглавија“ на PayPal акаунтот. Не ми ги покажува на картичката. Како можам да ги префрлам?
Не можеш да ги вратиш, колку што знам. Пробав јас да повлечам средства од Paypal сметката, на трансакционата, не успеав.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
Не можеш да ги вратиш, колку што знам. Пробав јас да повлечам средства од Paypal сметката, на трансакционата, не успеав.
со Withdraw funds to your card, тоа што зема провизија 2 евра не може?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Сеа неможе ни да се регистрира акоунт со финтата преку Словенија што беше?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Paypal повторно проработи во Македонија

За сите оние кои што долго време го очекуваат Paypal во Македонија може да ве известиме дека конечно Paypal „повторно“ проработи во Македонија.
Кога напишавме повторно не направивме грешка бидејќи ова важи само за оние PayPal Корисници кои што ја правеа „финтата“ со Тутунска Банка.

Од вчера 24 септември новите издадени Македонски картици повторно се прифаќаат од страна на PayPal. Дали PayPal ќе може да се користи и со директна регистрација како Македонија оставаме времето да покаже.

http://www.svastarnik.com/informacii/tehnologija/7137-paypal-povtorno-proraboti-vo-makedonija

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.763
Поени од реакции
27.847
дур не се стаи некој тука и го потврди ова, не верувам.
абе мамицата, мене ми истекува на крајов на месецов а ми ја обновија на почетокот... што значи ако погорното е точно, најверојатно нема да можам пак да се регистрирам :mad:

Член од
8 април 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
ЈААА НИШТО НЕ СВАЌАМ ОД ОВА ... СЕА МОЖЕ или неможе да се регистрирам на пејпал и да префрлам пари и ако може некој нека ми каже како зошто бизнис е во прашање и ми се смачи веке од заебанции ... !?!?!!

Kajgana Shop

На врв Bottom