Paul van Dyk во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеше да кажеш и јас ќе се брцнев во езеро :vozbud:
Преубаво беше,мнооооооогу долго ке ја памтам журкава.
Иначе пред да влеземе ни остана сок и малку коњак па цела кеса ја фрлив до оградата пред картите.Ме застана полиција и ме тераа да се вратам да ја земам кесата и ми буричкаа во ташна,идиоти.После тоа цел саат ја трезневме другарка ми со доктори и обезбедување.ДАДОВМЕ 200 ДЕНАРИ ЗА 4 ШИШЕНЦА ВОДА,па има ли смисла.Откако ја отрезнивме,започна убавиот дел се до 5:30 сабајле.Моравме да си одиме дома зошто со нас имаше личност на која и беше досадно на журката ејјјјјј,не ми се веруваше.
Сепак АХ КАКВА ЖУРКА :vozbud:

Изненаден!!!
Преизненаден сум од чоеков...
#1 ДЈ во Светот...а се појави со Лап-Топ....
Навистина сум изненаден...

Изненаден!!!
Преизненаден сум од чоеков...
#1 ДЈ во Светот...а се појави со Лап-Топ....
Навистина сум изненаден...

И шо врска имат ако имал лап топ ? :jaj:

И шо врска имат ако имал лап топ ? :jaj:

Може чоекот очекувал, пошто No.1 DJ... дека ќе му постават цел Mainframe :kez:

Заебанција на страна... очекувал он дека ќе врти винил ваљда....

Како и да е ... мене не ми менува тоа ништо... журката беше ЛУДНИЦА :ojea::party3::ojea:

нема што журката беше феноменална, бев без капка алкохол, а си поминав топ :vozbud:

Ваква журка нема да има уште дооолго време во маедонија.Добра организација најдобар dj и најлоши сендвичи за 100 денари што уште се каам дека купив.

Paul Van Dayk bese TOPPPPPP!!! Najbolja zurka na svet, mnogu bese ubavo, mnogu ubavo si pominav :wink:

ne mi se veruva uste se zbori za zurkava a i stvarno treba da se zbori fenomenalno nesto hoho :D ludilo inache imashe postovi gore lap top nesto ova ona stvarno i mene mi beshe malce bed sho pustashe na lap-top ali toa e toa vazno napravi ludilo na izgrev kje se pamti cel zivot vakvo nesto.... :)

Леле, стварно! Уште е отворена темава за журката! Риспект! Стварно немам зборови, топ атмосфера направи, местото беше прекрасно избрано за таа намена, и топ си пројдов, и покрај тоа што едно пола саат или малце поише пропуштив пошто заспав на тие лежалките што беа наредени, пошто бев статива од топлата ракија што ја пиев пред журката, на екс. :cug: Фак!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom