tiffany
Тифаниум
- Член од
- 20 мај 2007
- Мислења
- 742
- Поени од реакции
- 13
Можеше да кажеш и јас ќе се брцнев во езеро 
Преубаво беше,мнооооооогу долго ке ја памтам журкава.
Иначе пред да влеземе ни остана сок и малку коњак па цела кеса ја фрлив до оградата пред картите.Ме застана полиција и ме тераа да се вратам да ја земам кесата и ми буричкаа во ташна,идиоти.После тоа цел саат ја трезневме другарка ми со доктори и обезбедување.ДАДОВМЕ 200 ДЕНАРИ ЗА 4 ШИШЕНЦА ВОДА,па има ли смисла.Откако ја отрезнивме,започна убавиот дел се до 5:30 сабајле.Моравме да си одиме дома зошто со нас имаше личност на која и беше досадно на журката ејјјјјј,не ми се веруваше.
Сепак АХ КАКВА ЖУРКА

Преубаво беше,мнооооооогу долго ке ја памтам журкава.
Иначе пред да влеземе ни остана сок и малку коњак па цела кеса ја фрлив до оградата пред картите.Ме застана полиција и ме тераа да се вратам да ја земам кесата и ми буричкаа во ташна,идиоти.После тоа цел саат ја трезневме другарка ми со доктори и обезбедување.ДАДОВМЕ 200 ДЕНАРИ ЗА 4 ШИШЕНЦА ВОДА,па има ли смисла.Откако ја отрезнивме,започна убавиот дел се до 5:30 сабајле.Моравме да си одиме дома зошто со нас имаше личност на која и беше досадно на журката ејјјјјј,не ми се веруваше.
Сепак АХ КАКВА ЖУРКА

jea::party3:
ludilo inache imashe postovi gore lap top nesto ova ona stvarno i mene mi beshe malce bed sho pustashe na lap-top ali toa e toa vazno napravi ludilo na izgrev kje se pamti cel zivot vakvo nesto....