Paul van Dyk во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јахутерминал напиша:
Не не ми беше тоа зборот. Зборот ми беше што го правите човеков цар.

Пааааа, цар е :vozbud:
Шала на страна, ако не слушаш ваков тип на музика, тогаш џабе ќе објаснуваме. :toe:

Затоа што е бр.1 во светот во тоа што го прави

јахутерминал напиша:
Не не ми беше тоа зборот. Зборот ми беше што го правите човеков цар.

абре суруш што си ти слушнал повеке од цеца од тоше проевски или од оние потенцијалните бугарски зајачици па да знаеш дали човекот е цвер или не...
А и иди на неговата журка издувај го мозокот па дој после потирај тука таму летото 2007

се гледаме стургаааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Paul Van Dyk vo Struga

Na 2-ri Avgust site na Paul Van Dyk vo Struga
Potocno Izgrev
Ke bide mnogu dobra zurka

abe car e covekot ama ako saka da napravi zurka ako ne ke bide k na nekoj bezveza dj 1 cas set i tolku pa ke si gi slusame nasive dj

конечно и на кај нас некоја добра журка, ќе се откачам скоз

e imalo dosega dobri zurki Sven Vath bese ludilo ako bese nekoj na taa zurka neka kaze kako bese

Немаше веќе ваква тема? :locked:

Има ваква тема, побарајте прво пред да отворите нова!

ne bi trebalo da pusta muzika 1 saat ko Oakenfold :( bi trebalo da ima najmalku 3 - casoven set barem taka ja imam slusnato :) samo da ne pusta babura pred nego :tapp:

ne pustaat tolku mnogu, skoro site pustaat po saat dva i tolku od niv, posle ke ne zabavljaat nasite dj
A karta kolku ke bide, znae nekoj?

Maca напиша:
skapo be!!! :( aj ako se soberat pari :)

jbg No.1 e! :D oakenfold bese prvo 800 pa na den na koncert dojde 1000, a tiesto bese 1000 den karta, a mislam i deka sega ke bide isto na 4 maj ali vredi da se ide na PVD sigurno nema da zazalis za parite so ke gi dades :aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom