Патриотски јавен конкурс

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
M

marsovka

Гостин
Драги кајганџии и кајганаџики

Поради опаднатиот наталитет во Р.М ,редно е да се превземат радикални мерки за да се зголеми македонскиот народ,затоа ова е јавен повик и форумџиите од кајгана да се вклучат во владината кампања основај семејство
Затоа ќе ги повикам сите слободни и млади форумџии/ки во името на македонскиот народ да се жртвуваат и да се договорат на оваа тема со друг форумџија или форумџика да имаат деца и да основаат семејство .Плус тука е владата да ве подржи и господ ќе ве благослови за тоа што ќе створите нов живот во нашата земја

со почит
ваша марсовка

П.С не ми се лутете .....

Не каниш на Кајгана Групњак? :)

Зашто бе Смајли лоша перцепција? Мене баш ми изгледа како добра идеја. Ете јас се жртвувам али само со претходна средба во 4 очи.

Ou fak.. staj me mene , ima site da gi oplodam , pls,pls,pls.. mozam i po tri odednas .. pls,pls..

имам чуство дека 98% од лугето кој ке се пријават за групњакот ке бидат машки.:pos2::pos2::pos2:

Епа тогаш темава е за ЧДА... или канта евентуално...

не бе канта! дај ке се смееме малце,:helou:

Ако се само машки тогаш се откажувам јас и ке го поканам Чомбе место мене... (тој со бричењето на мадињата)

Zimi se vo eden den ke gi obrabotam sit e.. smao primajte me .. pls,pls,asl,pls,pls ..

Ebam kato bager !!

скокотниме да се насмеам хехехехе.со што ќе го ранам бе јас за мене неможам да извадам а не за дете.тешко вас со таков памет терајте ги нека клепаат деца некој заостанати.груевски и парламентарците земаат високи плати тие нека одгледуваат деца,само родиго и дај го во дом,салам сте бе или само тресите зелени.не се лутам на вакви работи но се лутам на условите што ги немаме а тие услови ги прави само ... се знае кој.па ти марсовка ако сакаш да ја подржиме ова кампања нека се вработи барем еден член од семејство за да може да формира фамилија.ако не ти ако си вработена остапи го местото и некој што има 10 деца вработи го.за да може да ги надохрани.господе боже што не ќе ви текни на памет.само 6000 ден се трошоци за стуја вода комунали,дрва незнам што.деца ќе гледаат хахахахаха ајде те молам објасними кај ќе се вработуваат толку деца ко ќе ги створиме ако не умрат од глад или домовите ќе се преполнат.срамотаа.сали нека прави владата ќе играме фудбал со децата не му треба јадење.

скокотниме да се насмеам хехехехе.со што ќе го ранам бе јас за мене неможам да извадам а не за дете.тешко вас со таков памет терајте ги нека клепаат деца некој заостанати.груевски и парламентарците земаат високи плати тие нека одгледуваат деца,само родиго и дај го во дом,салам сте бе или само тресите зелени.не се лутам на вакви работи но се лутам на условите што ги немаме а тие услови ги прави само ... се знае кој.па ти марсовка ако сакаш да ја подржиме ова кампања нека се вработи барем еден член од семејство за да може да формира фамилија.ако не ти ако си вработена остапи го местото и некој што има 10 деца вработи го.за да може да ги надохрани.господе боже што не ќе ви текни на памет.само 6000 ден се трошоци за стуја вода комунали,дрва незнам што.деца ќе гледаат хахахахаха ајде те молам објасними кај ќе се вработуваат толку деца ко ќе ги створиме ако не умрат од глад или домовите ќе се преполнат.срамотаа.сали нека прави владата ќе играме фудбал со децата не му треба јадење.
ТЕМАВА E у чда
инаку е заебанција не ли го свати тоа
сите знаат дека се нема услови

А мора ли деца, неможе само онака да се плескаме ?
мора така вели гвујо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom