Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:nenene: Настана некое недоразбирање тука :nesum:хехехе пази да не преминиш на мажи хехехехе:pos2:
ќе настините на тераса ќе добијат децета реума:pos2::pos2::pos2::pos2:Марсовке пали тоа тањирот те чекам на тераса.
те чекам на кауч пали тракторот :pos2:Марсовке пали тоа тањирот те чекам на тераса.
еее јеби га марсовец сумЗначи како ти се билда тема на 8 страни!! Секоја чест на марсовка, знае како да извлече максимум од луѓево! Дарк Кинг пази оваа мастта ќе ти ја извади!
затоа тој бара на тераса малку на ладно да не загрева многу :pos2::pos2::pos2::pos2:Значи како ти се билда тема на 8 страни!! Секоја чест на марсовка, знае како да извлече максимум од луѓево! Дарк Кинг пази оваа мастта ќе ти ја извади!
те чекам на кауч пали тракторот :pos2:
Децата се у топло, а они немаат гајле ќе се грејат меѓусебно.ќе настините на тераса ќе добијат децета реума:pos2::pos2::pos2::pos2:
у ноќницата на баба ми ќе те чекамСо коњот ке дојдам. Немам бензин. Ти таму замисе, среди се.
Па ако прегрее ќе треба нов мажјак да се баразатоа тој бара на тераса малку на ладно да не загрева многу :pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2:Ти таму замисе, среди се.