Патриотски јавен конкурс

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
Еј се накотивте многу помош а? Ај иш иш најдете си партнерка ваша. Или пак искомбинирајте се меѓу вас. Од кај знаете може ке се случи и чудо....
А заборави кој ти го намести тендерот а? ццц добро друг пат нема.. и да сакаш

Таман еве трчам мила моја.

Другарчињата нека си играат со играчките нивни.
Ако не ти е поткован коњот, моеш да дојдеш ќе ти дадеме половни потковици, работна рака ефтино. За пари не е проблем, примаме и евра

Марсовка, ако услужиш олкава „маса„ на форумџии, национален херој ќе те стаат, и улицана од кај пекарана надолу по твое име ќе ја речат.

Марсовка, ако услужиш олкава „маса„ на форумџии, национален херој ќе те стаат, и улицана од кај пекарана надолу по твое име ќе ја речат.
а може и да ја изгласаат за прецедателка :pos2:

Gotovo stignav. Ete kaj Marsovkata rezervniot PC nema kirilica. Aj se citame za nekoe vreme.

Незнам зашто али повеке од 6 мин не ти давам,али тоа не е битно ,деца нека има за ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА!!!!:pos2:

се за македонија:oeoeoe::oeoeoe::3::pos::pos:

Gotovo stignav. Ete kaj Marsovkata rezervniot PC nema kirilica. Aj se citame za nekoe vreme.
оо миличок ооооо

Марсовка е веќе прогласена за народен херој, сега уште улицата да се преименува.

Ја се пријавувам за дегустатор на кандидатките :) Тоа немате :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom